Известие

Collapse
No announcement yet.

Пастиране-полиране дайте съвет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пастиране-полиране дайте съвет

Решил съм да си пастирам количката но понеже ще ми е за 1ви път дайте някакви съвети,смисъл каква паста да ползвам кои са най-добрите мисля да си взема и машнка за полиране но не знам с какъв накрайник трябва да е донапренен ли вълнен или памучен.
    Имам леки драскотини който искам да ги залича ,боята ми е тъмно червен металик каква паста да си купя?! Благодаря предварително !!!
    145 1.6 boxer 103 hp 96'

Има една подобна тема, по която бе писано наскоро. Потърси я!
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Има една паста Turtle с една костенурка им е знака.. Тя е добра има я в Практикер за боя металик струва 9 лв. взимаш си и една обикновенна гъбичка за чинии и с нея пастираш. После съхне извесно време и избърсваш с някаква мека кърпа. С тази полир- паста обаче се прикриват само най- повърхностните драскотини.. Има друга шлайв- паста за по дълбоки драскотини, не съм я пробвал нея обаче. След като я пастираш ефекът е, че боята се драска малко по- трудно и блести малко по-вече.. И се мие по- лесно мърсотията после..
      Lexus IS200

Comment

С гъбичка за чинии ако се ползва от грубата страна се надира боята...

Аз съм най-доволен от полир пастите на Max Meyer (за тази цена). Ваксата на Sonax също не е лоша, но тя се слага накрая.

Абе имаше си тема в общ технически.. потърси я.
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
          С гъбичка за чинии ако се ползва от грубата страна се надира боята...

Аз съм най-доволен от полир пастите на Max Meyer (за тази цена). Ваксата на Sonax също не е лоша, но тя се слага накрая.

Абе имаше си тема в общ технически.. потърси я.
          е много ясно, че няма да я ползваш от грубата страна а между другото има и цветни пасти..Те сигурно помагат ако ти е избеляла колата..
          Lexus IS200

Comment

Вземи си от ЕКО Елда гъба на Сонакс - не е скъпа чак толкова. Поне там последно ги гледах де - Петко си купуваше- ама той има няколко вида
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
              ...а между другото има и цветни пасти..Те сигурно помагат ако ти е избеляла колата..
              Също и като отидеш в магазин на Max Meyer те питат какъв цвят ти е колата, за какви драскотини ти трябва... За 100гр цената е 5лв.

А друго, което съм забелязал е, че при металиците драскотините не се махат (поне при мои познати, които са опитвали), вероятно заради лакът, дори при понякога се получава по-лош ефект, но все пак зависи и от тяхната големина.

Гъби и кечета за полиране има в магазините на Сикенс - поне във Варна, и са на ниски цени.
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Working...
              X