Известие

Collapse
No announcement yet.

Разлика между 10в60 Agip Racing и Agip Racing 4T10W60

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщение
    Колега, казваш че караш матор,гледам караш и кола -е ква е разликата между двигателите - ако моторджииското масло има по добри мазителни и защитни свойства що да не го сипа в кочинката.
    В един двулитров мотор има поне 20 пъти повече неща за защита и мазане, така че ако е добро маслото,прави ми се цена и е с гарантиран произход ще го предпочета него пред пр. Селения 10в60.
    и скоро ми изтича инспекцията и ще скачам

Ами раликата е в цената Плащаш за поне две добавки отгоре,които не използваш и незнам дали не вредят по някакъв начин.Пробвали сме да слагаме обикновенно автомобилно масло в дърта моторетка- ефекта е преплъзващ съединител и трудно включване на скоростите (точно заради липсващите две добавки)
    То ако става на въпрос и на скутера може да му сипваш двигателно масло в бензина,но по-бързо му заминават сегментите,отколкото ако го караш с 2Т.Някой няма ли да пробва да си сипе двутактово в Алфата?
    Изобщо двигателите на мотора и колата имат съществени конструктивни разлики,който изискват различен тип масла.Имам две ямахи 750 - ендуро и 1000 кубика,пистов и за двата поръчвам всяка пролет по 20 литра масло Yamalube 5-50 от Щатите.Ако има ентусиасти мога да поръчам повече да си пробвате на колите точно 399 долара е цената за малък варел за тази година

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщение
      тва няква оферта ли е
      Говоря за цена - селенията ми се връзва на 25 кинта а аджипчето е под 20 ,кое е по истинско от двете според тебе (и по изгодно)
      Оооо,идея си нямам от цени и кое е по качествено.На ямахите има лепенка под седалките,на която пише (по смомен) "Use,only genuine oil Yamalube 5-50" На капака на Алфата пише Selenia Общо взето,стриктно спазвам препоръките дадени от завода производител.Масла много,цени също или както казало кучето след като си лизнало задника "въпрос на вкус"
      Като искате качествено масло,що не си вземете BARDAHL ХТR Racing,ами си тъпчете моторите с неща които са създадени за съвсем друг тип двигатели?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Поздрави колега, добър избор! Особено ако е от колегите от форума които го рпедлагат.
        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Working...
        X