имам алфа гт 2005г проблема ми е свързан с стъклото на лявата врата алфата е двувратка а той е че след извесно отваряне на вратата стъклото не се пребира до горе а пропада по малко и друго като натискам копчето слиза до доло а на горе неще качва се до някаде пак натискам копчето пак се качва още и така докато се затвори до горе все едно се качва на равни интервали до горе .Къде е проблема
Известие
Collapse
No announcement yet.
Запитване относно механизъм на стъкло - Алфа GT
Collapse
X
-
На колега от форума имаше същия проблем. Оправих го като регулирах вратата. Проблема при него беше, че вратата се затваряше твърде плътно у стъклото виждаше зор при вдигането и задействаше стоп от претоварване. Не знам при теб как е, но огледай вратата да не би да ляга твъде плътно.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Другия вариант е да се е побъркал конфорт модула,аз съм имал такъв случай,и с рестартиране се оправя-рестартирането става,като изключиш всички куплунзи от него,а той на ГТ-то се намира в шофьорската вратаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДругия вариант е да се е побъркал конфорт модула,аз съм имал такъв случай,и с рестартиране се оправя-рестартирането става,като изключиш всички куплунзи от него,а той на ГТ-то се намира в шофьорската врата
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеС откачане на акумулатора не става ли?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДругия вариант е да се е побъркал конфорт модула,аз съм имал такъв случай,и с рестартиране се оправя-рестартирането става,като изключиш всички куплунзи от него,а той на ГТ-то се намира в шофьорската вратаПреобучава се и готово
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment