Известие

Collapse
No announcement yet.

Запитване относно механизъм на стъкло - Алфа GT

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запитване относно механизъм на стъкло - Алфа GT

имам алфа гт 2005г проблема ми е свързан с стъклото на лявата врата алфата е двувратка а той е че след извесно отваряне на вратата стъклото не се пребира до горе а пропада по малко и друго като натискам копчето слиза до доло а на горе неще качва се до някаде пак натискам копчето пак се качва още и така докато се затвори до горе все едно се качва на равни интервали до горе .Къде е проблема

Почисти водачите и ги смажи със силиконова смазка.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

На колега от форума имаше същия проблем. Оправих го като регулирах вратата. Проблема при него беше, че вратата се затваряше твърде плътно у стъклото виждаше зор при вдигането и задействаше стоп от претоварване. Не знам при теб как е, но огледай вратата да не би да ляга твъде плътно.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Другия вариант е да се е побъркал конфорт модула,аз съм имал такъв случай,и с рестартиране се оправя-рестартирането става,като изключиш всички куплунзи от него,а той на ГТ-то се намира в шофьорската врата
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Другия вариант е да се е побъркал конфорт модула,аз съм имал такъв случай,и с рестартиране се оправя-рестартирането става,като изключиш всички куплунзи от него,а той на ГТ-то се намира в шофьорската врата
          С откачане на акумулатора не става ли?
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
            С откачане на акумулатора не става ли?
            Може да се пробва,но аз лично на ГТ не бих го предприел,като знам колко е претенцизен Боди компа
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Като се побърка комфорт модула стъклото спира тотално - в този случей проблема е в обучението на най долната позиция и най горната на автоматичното вдигане Преобучава се и готово
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
              X