Нещо не ти се е получило - аз точно по сивия металик се влюбих в колата - видях една току що пастирана и полирана и сърцето ми щеше да спре, тогава си казах ТОВА Е КОЛАТА. Машината със сигурност не трябва да вибрира, а като за начални опити оборотите не трябва да са много щото може да прегориш лака. Пробвай с вакса на Вюрт за поддръжка на стари лакове, мисля, че ще дойде "УАУ ефекта"
Известие
Collapse
No announcement yet.
Полиране на автомобил
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеНещо не ти се е получило - аз точно по сивия металик се влюбих в колата - видях една току що пастирана и полирана и сърцето ми щеше да спре, тогава си казах ТОВА Е КОЛАТА. Машината със сигурност не трябва да вибрира, а като за начални опити оборотите не трябва да са много щото може да прегориш лака. Пробвай с вакса на Вюрт за поддръжка на стари лакове, мисля, че ще дойде "УАУ ефекта"Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЗа пежото или за аудито имаш предвид?AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
-
Колеги , аз имам опит в полирането от поне 7-8 години , и съветът ми е , ако сте използвали полир паста само , не абразивна , не си мийте колите безчетково .... това сваля препарата и все едно после не сте правили нищо. Аз като я полирам , първите няколко месеца я мия само с чиста водичка .... и ефекта се запазва за по-дълго време...Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТакаааа...стана екстра,като се има предвид че моята е манерка.Но ефекта върху сив металик не ме доведе до желаната еуфория.За сметка на Пежото което е от 91г. и стана повече от перфектно.Всичко май си зависи от цвета на автомобила.Другото което мисля че е от значение е:обиколих половин София и никъде нямаха на 3М номер 1.За това взех 2,3,4.Явно за добър ефект си трябва N1.
А и машината повече вибрира отколкото да върти при малък натиск!?!?
---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:50 ----------
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеКолеги , аз имам опит в полирането от поне 7-8 години , и съветът ми е , ако сте използвали полир паста само , не абразивна , не си мийте колите безчетково .... това сваля препарата и все едно после не сте правили нищо. Аз като я полирам , първите няколко месеца я мия само с чиста водичка .... и ефекта се запазва за по-дълго време...Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеОтносно 3м има всички номера но не си попитал да ти кажа къде да търсиш
колкото до пастирането на сребрист автомобил , да никога не е УАУ имам 3 сребристи коли (мразя тоя цвят) и да лъскави са ама не е като лъсна червенатаМашинното е по-лесно и бързо, но има елементи които няма начин да бъдат полирани.
Comment
-
Машината не е нищо фрапиращо,някаква от 65 лв.
Ама наистина вибрира повече отколкото се върти.Гъбата си е нейната от комплектаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеМашината не е нищо фрапиращо,някаква от 65 лв.
Ама наистина вибрира повече отколкото се върти.Гъбата си е нейната от комплекта
Една хубава машина за полиране започва от 200 лв нагоре.Lexus IS200
Comment
-
То това ясно,ама аз си взех една такава като чели само за проба.Като я вдигнеш да не търка си върти хубаво..натиснеш ли нъцкиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеНякой ползвал ли е безжичните машини за полиране?
Мисля, че в Метро съм виждал с батерия и изглежда окLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеСъмнява ме са да ОК. Първо, ще ти окапат ръцете ако трябва да носиш и тежестта на батерията, второ за да пастираш една кола ти е необходимо батерията да издържа 5-6 часа, а ме съмнява, че ще може при положение, че мотора трябва да ти е над 1000 W, за да има смисъл от тая машина.
Макс за една кола 1 час
То ако беше 5-6 часа по автомивките нямше да струва 80-100 лв ами х3.
Comment
-
А ти как може да сравняваш това на автомивката с това да го направиш сам?????sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеА ти как може да сравняваш това на автомивката с това да го направиш сам?????
Comment
Comment