Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензинова помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бензинова помпа

я кажете, поради какви причини може да изгори, и горе долу на какви цени са..че май имам чувството, че малко ме поизгърбиха с цената..
    че ме притеснява да не е проблема другаде и пак да даде фира
    145 1.6 boxer 96g ex
    BMW E60 2.5i 2008

Проблема е малко вероятно да е другаде ако стига 12 В до момпата и не работи изводите са ясни,иначе изгаря със годинките,износва се и накрая спира.Моята например се еб...ваше много гадно ту палеше ту не иначе в движение никога не е правила проблеми и не е имала зачатъци на умиране.Бензинова помпа за тази кола Бош е страшно скъпа някъде около 500 лв ми бяха казали на мен,иначе италиянски в ТиН има и са около 200 кинта и аз карам вече година и малко и неам проблеми
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А мерси ти..щото мен ме нахраниха 250. Питах щото да не би да има някакви гадости в резервоара евентуално които може да са я задръстили! И да си направя профилактика овреме, да не прегори и новата .
      145 1.6 boxer 96g ex
      BMW E60 2.5i 2008

Comment

В комплекта на новата ако няма цедка ще трябва да слагаш старата и нея можеш да я почистиш Но най-вероятно ще има цедка
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Една от причините да изгори бензиновата помпа без време е ако караш яко на резерва и оставаш без бензин често. Иначе то всяко нещо си е с времето...... За 145-ца мисля че 100-тина лева вървят, ама има и труд, така че....
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз бях проверявал преди време, помпа за 145 боксер, марката на помпата е Валбро и я имаше в магазин Ауто плюс. Цената мисля че беше около 160 лв.
            Не си я купих обаче, защото при мен проблема се оказа пробит маркуч в резервоара, така че , преди да си се уверил че помпата наистина не работи, не бързай да купуваш.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt
              Аз бях проверявал преди време, помпа за 145 боксер, марката на помпата е Валбро и я имаше в магазин Ауто плюс. Цената мисля че беше около 160 лв.
              Не си я купих обаче, защото при мен проблема се оказа пробит маркуч в резервоара, така че , преди да си се уверил че помпата наистина не работи, не бързай да купуваш.
              добре че имаш газово че инак щеше италянката да ти провали италфеста
              п.с. бе пак щеше да идеш ма теглен от голф хохохохоох :P :P :P

Comment

Dove e i'cappo della mafia di Russe?
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

хе колега при мен този проблем се реши с нова помпа, като се оказа че цените доста варират, затова реших да се пробвам да ремонтирам старата еми не става, когато колата остане без бензин се вдигат яко оборотите и всичко вътре беше стопено, всичката пластмаса по ротора беше стечена с две думи и два дена обикаляне по магазините установих че нова оригинална на Бош е около 300-400 лв. аз понеже нямах толкова пари след обикаляне в един магазин на Форд ми намериха помпа за 100лв. която по каталог и номер на старата си съответстваше 1:1 сложих си я което и без майстор става и сега колата си работи и на бенз, само внимавам да не карам на резерва.....
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                    Една от причините да изгори бензиновата помпа без време е ако караш яко на резерва и оставаш без бензин често. Иначе то всяко нещо си е с времето...... За 145-ца мисля че 100-тина лева вървят, ама има и труд, така че....
                    Ей това е истината всичко друго е набутвация и лъжа..
                    Lexus IS200

Comment

бензинът охлажда помпата до голяма степен и при каране с малко бензин сам се сещаш. мойта помпа също изгоря като карах колата само в резервата. от морга взех една за 80 лева и досега нямам проблеми
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

А да не пускам нова тема, тъкато въпросът ми е свързан пак с бензинова помпа.
                        Дали има разлика между бензиновите помпи на различните 145-ци, или съвместими ли са?
                        145 1.6 boxer 96g ex
                        BMW E60 2.5i 2008

Comment

аз преди години имах проблеми с един ТС от опел помпа стана. само шутцера беше различен отрязохме го скоба и стана .все още я карат така .ако имаш газова уредба не я оставай без бензин или не я изключвай. а между другото и аз като колегата имах проблем със спукан маркуч и като търсих по епера над 6 вида помпи излязоха за моя модел от 120 лв до 600 лв разлика имаше в цените а в помпите никва разлика кой как намери тъй те прекарва
                          Alfa 166 2.4JTD 136hp

Comment

При мен ръмжи яко повече от 1,5 година.Ама засега няма проблеми.
                            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                            X