Известие

Collapse
No announcement yet.

Ексцентрични/раздвижени болтове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ексцентрични/раздвижени болтове

Ще ми трябват такива болтове и намерих стругар да ми направи.. Но ми трябва мостра Ще се намери ли някой така добър да ми даде 1 ексцентричен болт за 1-2 дена не повече колкото да го използвам за мостра? Ще съм много благодарен ако се намери някой Бтв от София съм.
    Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
    Fiat Brava JTD

Знам, че е оффтопик, ама мислиш ли, че си заслужава да ти ги прави стругар при положение, че се продават готови? Току виж, ти излезли и по-скъпо да ти ги направят.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ако знаеш от къде мога да купя свястни ексцентрични, които да не се скъсат на ръка моля кажи. Също така и цена. Аз досега насякъде където питах за такива болтове (в гумаджииници) дори не знаят какво е това
      Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
      Fiat Brava JTD

Comment

В денонощната гумаджийница в Красна Поляна на бул. Горнобански примерно.
        sigpic
        === 75 1.8 T '86 ===
        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

в АутоГруп 5 на Хладилника съм питал братовчеда и ми каза преди време че при тях са по 4лв единия. Един приятел зе ама не съм го виждал да го питам има ли грижи. Аз след време ще ги ползвам с новите "Жанти"
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

В дървеница на завоя на пътя за Младост ...магазина за джанти..преди бяха 4лв/бр.
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Имам джанти 4x100 със такъв болт ще мога да ги сложа нали?
              Last edited by MaDHaCkEr; d.m.y г., 11:58.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
              sigpic

Comment

Мисля, че да...
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                X