If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
в Пловдив-свестен сервиз и магазин за авточасти???
в двора на бившето сба на патя за излизане кам с.труд след прелеза обратен и като влезнеш от портала само направо, там тарсиш джими, за диагностика.за части от евро 07, евросервиз или от магазина на крастовището на мария луиза и источен пише fiat alfa
в двора на бившето сба на патя за излизане кам с.труд след прелеза обратен и като влезнеш от портала само направо, там тарсиш джими, за диагностика.за части от евро 07, евросервиз или от магазина на крастовището на мария луиза и источен пише fiat alfa
Да, за Евро07 съм съгласен, но за магазина на Източен и Мария Луиза до сега читава част не съм взимал. Последно ме набутаха с лагер за съединителя, което беше жалко менте на Валео за 35 лв., което се разсвири за 500 км. От там само масло /Селениа/ и ремаци /Дайко/. Нищо друго!
А в Евро 07 само не си взимай тампони, маншони или накрайници Birth. Пълни боклуци. Маншон на 2000 км. сцепен.
Напоследък си пазарувам от Елит авто до "Папараци". Нямат ги нещата при тях, но пък знаят кое е читаво и след час ми го докарват.
За майстор зад СБА-то в центъра за гуми Явимекс отзад преди бензиностанцията се влиза. Търсиш Ангел.
ПС: А на Динекспрес колата я видях пред Евро 07, така че гледай и оттам какво купуваш. Там ходя за неща, които не мога да намеря другаде.
Нямате ли си "София Експрес" ? Във Варна от тях вече купувам чсти за ходова част -Носачи "Мооg"
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
добри са да...
Grande Punto 1.9 Sporт
98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata
Магазин "IVECO" кръстовището на Д.Благоев и Л.Димитрова в близост до Дискотека папараци. Нема част за Алфа дето да е нямат и на всичко отгоре са на такива цени че ми ппадна ченето от густо. Ако нещо случайно го нема в момента ще ти се достави. Мноооооооо свестно момчета повярвай ми имам болен опит с частите за ВЕРОНИКА. В сравнение с тях дисниленд са като детска викторина и откъм обслужване и откъм снабдяване на Алфи....от фиат наистина разбират но само това..... не е достатъчно. За ремонт на алфите Ви препоръчвам сервиз ЕЛЕГАНТ в двора на мототехника при Джими неговата диагностика нема цена. Тел. Магазин "IVECO" :65-39-38;0888-594-170.
И как е сега? Вече гледам са минали няколко месеца от както я имаш. Аз също от скоро съм с АЛФА. Ще се радвам да чуя мнението ти за тези серизи и магазини които ти препорачаха колегите по-горе.
препорачвам ви да не ходите във DINEXPRES за каквото и да било лично аз днеска проверих за вариатор вав едно магазинче намира се след моста на Герджика вав ляво там на ъгъла и ми каза човека доста сносна цена дори беше достатачно учтив и ми го изкара на компюта да го видя какво представлява тоя вариатор а преди това ходих при един майстор вдигнах му капака на колата на Алфата а тои дори не беше чувал че алфата има такава част пък отпред на сервиза пише FIAT LANCIA ALFAROMEO така че бягаите от такива майстори и колеги от ПЛОВДИВ посетете това магазинче може и да ви хареса това беше предложение от мен ако има други такива казваите
На мен лелката в маг. на Динекспрес ми търси вал по номер на талона щото не знаела какво бил боксер мотор... Е,,,, момичетата във форума знаят какъв е, а тя не знае???!!!! Е****ти и сервиза! Пък и скъп!
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car
Въпроса ми е към колегите от Пловдив: Насочихаме за обслужване и подръжка към сервиза и магазина на ул."Йоаким Кърчовски" 4, срещу университетската болница. Колеги, можели някой да сподели мнение за този сервиз ако се е възползвал от услугите му?
Благодаря предварително.
Въпроса ми е към колегите от Пловдив: Насочихаме за обслужване и подръжка към сервиза и магазина на ул."Йоаким Кърчовски" 4, срещу университетската болница. Колеги, можели някой да сподели мнение за този сервиз ако се е възползвал от услугите му?
Благодаря предварително.
2000 и 2001 няколко пъти ползвах услугите на сервиза за ТИПОто,останах доволен от качество на услугите и цените.Но сега не знам дали са същите майстори,от тогава не съм ходил там.
Comment