Известие

Collapse
No announcement yet.

Странно стоене на задните две джанти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странно стоене на задните две джанти

Здравейте колеги , забелязах че на другите алфички като моята задните две джанти стоят перпендикулярно спрямо пътя и колата ,пък на моята стоят леко под наклон. Какъв може да е проблема и дали може да се оправи ? ето и снимка леко се вижда лявата как е наклонена . Колата е алфа 156 2.4 jtd
    Attached Files
    Last edited by ludiqmc; d.m.y г., 22:48.

При 146 е от лагери на носачите.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Задницата на 156 подлежи на реглаж - иди да я погледнат. Може и да се окаже, че имаш някоя щанга за смяна.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
        Може и да се окаже, че имаш някоя щанга за смяна.
        Задните напречни да речем......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Поради близостта на проблема с този на колегата, надявам се да не е проблем да ви попитам тук. Може ли да ми обясните от къде се регулират задните гуми на 156, че аз поне не мога да видя?
          Last edited by Lqnkata; d.m.y г., 10:03.
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
            Колеги, може ли да ми обясните от къде се регулират задните гуми на 156, че аз поне не мога да видя?
            В средата на задния мост има ексцентрици с които се регулират напречните щанги
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Благодаря за отговорите , но проблема е ,че различните майстори различно казват единия биалетките другия тампоните . Ходих на двама и те така ми казаха и реших тук да споделя и тук трето нещо , и не знам какво да правя

Comment

От биалетки няма как да е. Разбиват се тампоните на напречните щанги (върви комплект цялата щанга с двата тампона), както и тези на надлъжните щанги, които са към главината. Те се сменят и отделно.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от ludiqmc Покажи съобщение
                  Благодаря за отговорите , но проблема е ,че различните майстори различно казват единия биалетките другия тампоните
                  Спри да ходиш при тоя дето ти е казал че е от биалетките.......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                  X