Колеги моля някой запознат да помогне относно проблема които изникна, Вчера напръсках с котактен спрей релетета които са отпред на мотора и буксите . Сегакогато е на контакт се включва перката за охлаждането и климатика. . чува се цъкане при климатика и вътре при бушоните в купето. включва се през определем интервал от време. Смених релето което е отпред и мисля че е за климатика. но проблема си остана, Вътре на таблото като цъкне и се включва червената лампа която в оборотомера . няма възможност да я закарам , понеже в момента няма кой да ме дръпне до сервиз за диагностика. Видях подобни проблеми но с същия проблем невидях във форума
Известие
Collapse
No announcement yet.
Включва се перката на радиатора и климатика на интервали
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от псстт Покажи съобщение145 .1.4 ts 2000 с климаАлфа 156 1.9JTD 2003
Comment
-
Здрасти
проверих ги и тях колега, няма как да разбера дали е от тях, , но явно не съм обяснил обстойно за да ме разбереш. като дам на контакт и вътре дето е скоросромера има лампичка която свето в червено и след като запали угасва. при мен не угасва ами се включва при всяко цъкане, цъкането лапчичката и климатика се включват заедно и даже и да запаля те продължават и колата гасне, гледах за някое кабелче да не се е омасило, смених и релето с ново но явно не е от там, .тезибукси които са отгоре над дросела съшо ги пръсках с контактен спрей , и се чидя дали не е от там , понже не съм съгурен за какво са..,
пс, климатика ми е на изключено положение когато става по горе описаното..145.2000 ts
Comment
-
Помощ
Перката за охлаждането се включва само, когато е включен климатика. Когато изключа климатика не е"ава изобщо(чаках я да включи до 110-115 градуса, по-вече не посмях)...Колата е Алфа 156 1.8 ТС, по таблото не свети предупредителна лампа, температурният датчик е нов(като му извадя буксата и перката включва).Какво може да е ?
Comment
-
здр
понеже се включва релето започнах да мисля каква може да е причината, зашото явно щом шракат релетата ...работят, По -пътя на дедукнивната логика осъзнах че трябва комютъра да има казва да се включват, и така откачих буксите които се виждаха и масите по двигателя и всички релета и започнах да ги слагам едно по едно. Стигнах до дроселовата клапа и там отгоре има две букси, попитах за какво служат и се оказа че има връзка с компютъра.. откачих замасяването което е на дросела и се чу как цъка едното реле, после започнаха и другите но спря климатика и перката д въртят. Отворих въпросното ...незнам как се казва. и вътре има платка с жижки от двата край края като от едната страна има откачена жичка а другите се допираха една в друга или в корпуса, пооправих ги за дане се допират колкото може и пробвах . , сега като допра масата се вкючва на втора степен перката, или не се вкючва. в момента оправям и разглеждам къде има контакт с жичките. много се надявам че не е изгоряло това защото незнам колко и от какъв модел би станало на старото. в момента свети само code на таблото145.2000 ts
Comment
Comment