Известие

Collapse
No announcement yet.

джам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• джам

В нервна криза изпаднах неска еи полудях. Свалих си стаклото неска и патувам за работа..... и пред офиса бре не може да се затвори побеснях што каси разкази разказвах и накрая искартих копчето и ко да гледам MADE IN GERMANY ехееее полудях.. немските каски кот са напраили по тея коли само то се чупи
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
    Alfa Romeo 145 1.4 16v
    BMW 520i E39

Лошо, колега! Но запитали се защо копчетата не са италиански?
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Re: джам

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
      В нервна криза изпаднах неска еи полудях. Свалих си стаклото неска и патувам за работа..... и пред офиса бре не може да се затвори побеснях што каси разкази разказвах и накрая искартих копчето и ко да гледам MADE IN GERMANY ехееее полудях.. немските каски кот са напраили по тея коли само то се чупи
      напълно си прав ... Фиатовете нали се водят с проблеми по ел системата ? Ми как нема да имат грижи , като повечето вътре е на БОШ

Comment

Re: джам

Първоначално публикувано от jorko
        Първоначално публикувано от ALFA155Ts
        напълно си прав ... Фиатовете нали се водят с проблеми по ел системата ? Ми как нема да имат грижи , като повечето вътре е на БОШ
        За сметка на това на някои фиатове стоповете и други подобни анджаклами са италиански и отзад, и по таблото е дискотека,марката е .... SIEM или нещо такова...
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Копчето е на щипки, така че едва ли си го счупил. А при натискането на копчето машинката чуваше ли се да работи?
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Working...
          X