Въпросът ми е как може да се направи габаритите да премигват като на линейките и полицейските коли по Америка например?? Продават ли се направо готови комплекти например?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Габарити..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтеймалце е забранено иначе може и в такт с музиката да ти присветватможе и на аварийки направо да караш. По темата! Мисля, че с малко игра може и с реле за мигачи да се направи. Но ще трябва да се избегне ефекта да ти мигат и задните габарити с осветлението на номера. Ако имаш индикация за изгорели крушки и тя ще светне... Абе не, ако има готови комплекти по-добре с тях. А за индикацията. ако трябва ще закачиш 2 крушки да светят вътре в коша. Ще се дръпне едно отделно захранване за "жмиговците" и на други фасунки ще се сложат да светят... Още ли искаш тая екстра ?
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciПървоначално публикувано от търтеймалце е забранено иначе може и в такт с музиката да ти присветватможе и на аварийки направо да караш. По темата! Мисля, че с малко игра може и с реле за мигачи да се направи. Но ще трябва да се избегне ефекта да ти мигат и задните габарити с осветлението на номера. Ако имаш индикация за изгорели крушки и тя ще светне... Абе не, ако има готови комплекти по-добре с тях. А за индикацията. ако трябва ще закачиш 2 крушки да светят вътре в коша. Ще се дръпне едно отделно захранване за "жмиговците" и на други фасунки ще се сложат да светят... Още ли искаш тая екстра ?
нямам нужните познания в тая област... Ако се продава някъде и е на приемлива цена бих си сложил..
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciАми ако се продава - добре. Иначе, ако решиш можем да помислим над задачката.Нищо сложно няма, за човек който разбира от електроника обаче..
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от VenciАми ако се продава - добре. Иначе, ако решиш можем да помислим над задачката.Нищо сложно няма, за човек който разбира от електроника обаче..
Стига бе човекще ме убиеш от смях! "Крушки пригодени за мигане" Няма такова нещо!!! Крушките са си крушки. И не е задължително да е електронна схема. С обикновенно реле за мигачи на жигулатор мога да ти го направя.
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciПървоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от VenciАми ако се продава - добре. Иначе, ако решиш можем да помислим над задачката.Нищо сложно няма, за човек който разбира от електроника обаче..
Стига бе човекще ме убиеш от смях! "Крушки пригодени за мигане" Няма такова нещо!!! Крушките са си крушки. И не е задължително да е електронна схема. С обикновенно реле за мигачи на жигулатор мога да ти го направя.
Ами ти толкова сложно ми го обясни, че ще стане с релетата, че ми се зави свят.. и затова си помислих, че с електронна схема ще е по- просто от гледна точка за връзването.. А за крушките- аз все си мисля, че една обикновенна крушка ако мига постоянно с висока честота, ще изгори по- бързо..Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от VenciС обикновенно реле за мигачи на жигулатор мога да ти го направя.
е нема да е турбо якода жмига
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciПървоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от VenciАми ако се продава - добре. Иначе, ако решиш можем да помислим над задачката.Нищо сложно няма, за човек който разбира от електроника обаче..
Аз сега разбрах какво ми трябва.. не обикновенни крушки а блиц, за да стане ефектно....Lexus IS200
Comment
Comment