Известие

Collapse
No announcement yet.

Предни сп. апарати 156 отзад?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предни сп. апарати 156 отзад?

Някой с опити по въпроса?
    Така и така седят...
    на 284мм е диска
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Абе шматка, а ръчна спирачка? Какво ще кара тия апарати да спират на ръчна. В оригиналния заден апарат има механизъм за ръчната. Още повече, че реално задните колела спират с по-малко от 30% от цялото спирачно усилие.
    Не гледай супер колите. Там масите са различно разпределени.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Да бе, ясно, аз съм се сетил за ръчната....за тва питам
      Тогава къв вариант има за отзад?Че сега според мен и от 30% сме далече...

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Междуболтовото същото ли е че не съм се заглеждал......чуствителен съм на тема спирачки напоследък........
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Междуболтовото същото ли е че не съм се заглеждал......чуствителен съм на тема спирачки напоследък........
          Е същото си е, нали отпред са седяли досега.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Според мен той пита дали разстоянието между болтовете на супорта е същото... Демек монтажа да е плъг & плей...
            Ръчната ако си тру плея си слагаш една хидравлина и си в играта, само дето имам спомен, че някой от фиат форума беше слагал на браво отзад спираки които са предни но на по-малък мотор (демек невентилиран диск, по-малък размер, абе не перформанс спираки) и после ги свали, защото се оказа, е колата почва да се върти при спиране, тъй като дори и с такива по-смотани отзад, пак блокажа е доста сериозен и повлиа задницата... Нещо такова беше, нямам точно спомен каква беше случката, но факта, че на моделите на които отпред фабрично се слага 4-буталното брембо, задните са съвсем съвсем същите като твоите, трябва да ти говори достатъчно според мен

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              Според мен той пита дали разстоянието между болтовете на супорта е същото... Демек монтажа да е плъг & плей...
              Ръчната ако си тру плея си слагаш една хидравлина и си в играта, само дето имам спомен, че някой от фиат форума беше слагал на браво отзад спираки които са предни но на по-малък мотор (демек невентилиран диск, по-малък размер, абе не перформанс спираки) и после ги свали, защото се оказа, е колата почва да се върти при спиране, тъй като дори и с такива по-смотани отзад, пак блокажа е доста сериозен и повлиа задницата... Нещо такова беше, нямам точно спомен каква беше случката, но факта, че на моделите на които отпред фабрично се слага 4-буталното брембо, задните са съвсем съвсем същите като твоите, трябва да ти говори достатъчно според мен
              бе ония ден на едно спиране по едно надолнище с големи неравности усетих как ми олекна задницата и тръгна да идва при мене...затова питам...ама и аз добре си летях, де....

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Мда, това имах впредвид......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  бе ония ден на едно спиране по едно надолнище с големи неравности усетих как ми олекна задницата и тръгна да идва при мене...затова питам...ама и аз добре си летях, де....
                  Ми сложи някакви ултра-хай перформънс крос'д дрил'д и т.н. дискове и едни скъпи накладки и ако случайно не си сменял спирачната течност скоро, смени я цялата и ще си малко по-спокоен... Другото е филм с неочаквана развръзка за всекидневна несъстезателна кола

Comment

Тия дрилд слотед дискове са само за фасон...едва ли ще направи нужната разлика отзад....а спирачната е нова...

OEM & Ventura Garage

Comment

Дрилд дискове няма да променят ,ного играта ама слотед да, щото реже повърхностния изгорял слой накладка който се получава от градско каране
                      Другото ти каза колегата качествена и прясна течност и скъпи накладки! А, най хубавото е едно раздвижване и ремонтен комплект за апаратите

Comment

Working...
                      X