Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за секретни болтове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за секретни болтове

КОлеги, някой забелязвал ли е секретни болтове, които ключа да е женски а болта-мъжки?
    Оригиналните на Алфа са от този тип

И да са прилично дълги по възможност...

Навсякъде намирам с "женски" болтове, тях ги махам за 2мин на болт.....и няма много файда...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Предполагам визираш това, че "мъжки" болт и "женски" ключ означава, ключа да "обгръща" целия болт?
    Честно казано, не знам къде да намериш... или по-скоро май знам, ама цената не знам дали ще ти хареса.
    Аз си търсех такива - италиански, такива си купих за Реното от Маргел и останах много доволен, ама завалиите спрели да ги внасят и ми предлагаха някакви пълни боклуци за Алфата, при което ги отсвирих. Колегата ми има едни секрети, които като резба и тип (конус) са ок за мен, ама са къси за Алфата. А са едни от най-добрите болтове, които знам да има, но шанс...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Ем цената няма решаващо значение, честно казано...загубите може да са една 156ца пари...а иначе, да, това визирам.Ключа да обгръща болта...и болта трябва да е с около 3, 3.5см резба...даже може и това да дойде късичко

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Имаш предвид секрета (гумаджиите по неизвестни причини го наричат - камък) предполагам, гаечния ключ винаги обгръща болта.
        Трябва да видя дали моите са такива в момента, старите ми бяха такива но с шпилка и едната даде фира.
        Ако са ще ти драсна утре от къде бяха... имат и телефон, може да се пита.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз си зех от ем комплект такива за 20-30лв
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

В маргела са им къси...в ем-а ме отрязаха...

OEM & Ventura Garage

Comment

Един познат си взе преди няколко месеца от Милано Моторс оригиналния комплект за ГТ (малко странно за мен, но на кутията им пишеше специално за ГТ) за под 100 лева, но не знам дали такава е била цената или са му направили някаква отстъпка... Можеш да провериш информативно

Comment

Аз оригинални си имах...къси са...
                трябва ми бая дълъг болт, фланеца ми е 15мм

OEM & Ventura Garage

Comment

Отиди на някой стругар да ти направи, каквото искаш
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Отиди на някой стругар да ти направи, каквото искаш
                    Моите ми ги направи стругар и съм доволен,може да ти ги направят и по твой проект,ако не е много сложно,моите струваха 20-30лв ,не помня вече.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                    X