Аз съм от София,но на варненската магистрала духна гарнитурата на главата.Става дума за Alfa GTV 2.0TS.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми добър сервиз във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениеточно на варненската магистрала е фирмения сервиз на Алфа Ромео. Отиди там и търси Вихрен.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеАми той вече е клубнияONLY RSV>V
Comment
-
Ами тука станаха едни промени със сервизите, да не влизам в подробности, в крайна сметка нямаме читав сервиз освен фирмения или аз не знам такъв. Не ми е направило впечатление да е ужасно скъпо, то в сравнение с мойта всичко ми се вижда евтино.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от Daniboss Покажи съобщениеФирменият ли?Не е ли голяма главорезница там?
Аз бих те поел, но нямам никаква възможност близките десетина дниsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Daniboss Покажи съобщениеФирменият ли?Не е ли голяма главорезница там?
колата ти се е развалила на магистралата, търсиш помощ , ние ти предлагамеAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеНе е колега, ако решиш да ходиш обади ми се - ще отидем заедно, за теб ще има други цени
Аз бих те поел, но нямам никаква възможност близките десетина дниONLY RSV>V
Comment
-
Първоначално публикувано от Daniboss Покажи съобщениеНе ми е спешно,аз се прибрах с автобуса в София и първо ще направя планираната обиколка на България с мотора,пък после ще оправям колата.
Обади се ако решиш нещо!
И приятно изкарване на почивката - на 2 колела може да се окаже по приятнаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеСупер
Обади се ако решиш нещо!
И приятно изкарване на почивката - на 2 колела може да се окаже по приятнаONLY RSV>V
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеСупер
Обади се ако решиш нещо!
И приятно изкарване на почивката - на 2 колела може да се окаже по приятнаONLY RSV>V
Comment
-
Дааам запиши си от сега, час че да може веднага след почивката да подкараш ГТВ-то...
Телефоните на Pininfarina ги има в подписа муAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment