If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До колко мм. може да се отреже от главата на спарка, за да се сгъсти максимално, без да има детонаций и да може да се кара нормално? Нека патилото се изкаже...
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
До колко мм. може да се отреже от главата на спарка, за да се сгъсти максимално, без да има детонаций и да може да се кара нормално? Нека патилото се изкаже...
0.7-0.8 е безопасно т.е. докато изчезне заводския белег
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Компресия има! Рязане, вариаторче, 240cc инжектори, филтър, генерация с крайно спортно.Евентуално мапване. Това е вследствие на други аномалии случили се с времето, казвам го понеже Чистача е запознат със случая ми.
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Мапването не евентуално, а задължително. И не знам защо ще сменяш инжекторите. Тези си държат повече от добре. Имате си памер у софето. Ще стане колата, ма първо се посъветвай с него какво точно да направиш за да бъде и той на ясно, а може и да ти даде някоя друга идея.
Добрата комуникация с мапера = 80% по-лесна успеваемост.
Мапването не евентуално, а задължително. И не знам защо ще сменяш инжекторите. Тези си държат повече от добре. Имате си памер у софето. Ще стане колата, ма първо се посъветвай с него какво точно да направиш за да бъде и той на ясно, а може и да ти даде някоя друга идея.
Добрата комуникация с мапера = 80% по-лесна успеваемост.
С тва съм съгласен
---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:30 ----------
Ти гледай да има компресия мотора. Степента на сгъстяване ти е последна грижа. Иначе да. Няма проблем.
И с това съм съгласен ма наполовина Степента на сгъстяване е поне 80% от качественните коне на една атмосверка - и понеже вчера 2 часа смятах една точно такава та определено валове, клапани, портване, степен на сгъстяване и генерация ако не са навързани като черва у организъм положението става или запек или разтройство
Не съм казал, че не е важно бре Аз щото знам тука от Пежо форума... правихме едно Пижу, пича и направи главата, рейс вал от кат камс, сгъстяване 11:1 като го мерихме, а компресията на 4-те цилиндри различна и се чуууудим що има миссфайър. И айде пак отвори мотора и стана колата ама.... първо трябваше да се мисли.
Нали знаеш то от което си патил скоро първо то ти идва на акъла да посъветваш
Не съм казал, че не е важно бре Аз щото знам тука от Пежо форума... правихме едно Пижу, пича и направи главата, рейс вал от кат камс, сгъстяване 11:1 като го мерихме, а компресията на 4-те цилиндри различна и се чуууудим що има миссфайър. И айде пак отвори мотора и стана колата ама.... първо трябваше да се мисли.
Нали знаеш то от което си патил скоро първо то ти идва на акъла да посъветваш
Да ве ма темата е сгъстяване то е ясно че без компресия си е умряло
Comment