С риск да ме наплюат първите 5 коментирали, че ще правя колата си голф искам да попитам нещо. Как мога да свържа LED светлини, диодни бели към кабаритите например. Не искам да извеждам копче в купето на колата. Трябва ли да слагам по-голям бушон? Безопасно ли е за халогените крушки - габаритите. Не искам да казвам какво искам да правя на колата защото ще ме наплюете. Просто искам Ел. съвет тези лампи няма да са на фара. С какво мога да ги закрепя/залепя? Те имат ли си кабелчета в комплект или аз трябва да ги вързвам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как мога да свържа LED светлини, диодни бели към габаритите 147
Collapse
X
-
Просто ги свързваш успоредно на габарита.
Ако са готови ленти или рингове,няма нужда от нищо повече.Ако са отделни диоди,ще трябва да посмяташ и за баластен резистор.
Готовите ленти може да ги залепиш с хубава двойно лепяща лента.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
-
Хубаво си го замислил обаче аз с предната ми кола го бях направил така да свети синичко но господата от МВР ми направиха огромен проблем че видиш ли съм имитирал автомобил със специален режим на движение. Иначе вземаш + от габаритите и някъде закачаш минуса и си готов.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Твойта си е червена. Знаех, си че ще ме подигравате, но искам да подчертая решетката на A.L.F.A.
Мисля с бели диоди и ако мога да ги затъмна по някакъв начин или по-скоро да са скрити, за да не е много ярка но да образува триъгълник!!Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
146 1.4 - Темпераментната друсалинда
Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Comment
-
Аз като споменах, че мисля за червени светодиоди бях съвсем сериозен... купил съм си вече яркосветеща лента за под вратите и за отпреде само чакам да остане достатъчно свободно време.
Малко се замислям сега за предницата след подобно становище от полицията...Last edited by Nimi; d.m.y г., 22:53.Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV
Comment
Comment