Известие

Collapse
No announcement yet.

Силов елемент - IRFZ44

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Силов елемент - IRFZ44

Здравейте колеги, наскоро вентилатора на парното заби на максимум и няма оправяне и няма... според много хора във форума са виновни 2та силови елемента - IRFZ44, който са на платката за степените на вентилатора и ми казаха че във всеки TV сервиз ще ми ги сменят и всичко ще се оправи. Проблема е че вече бях в няколко такива сервиза и на всички ми казаха, че не могат да ми ги сменят и ми препоръчаха да попитам във форума къде са ги сменяли! Та на въпроса, може ли някой който ги е сменял в София да подскаже къде да го занеса, или ако някой колега ги прави да ми го препоръчате... че зима идва!!! Предварително благодаря!
    Attached Files
    sigpic
    НА ВСЯКА ПРАВА DRAG. НА ВСЕКИ ЗАВОЙ DRIFT

Ами лично според мен колега, всеки средноинтелигентен човек, който е хващал поялник може да ти ги смени. Това са управляващи транзистори, които от своя страна са управлявани от климатроника. Мен малко ме съмнява да е от тях обаче, защото транзисторите горят, а не забиват в напълно отпушено състояние. Ако искаш пробвай преди това с едно друго управление, зада не си играеш да сменяш излишно. Пробвай с друго управление и ако не се орпави, няма проблем и аз мога да ти ги сменя, само трябва да си ги купиш. предполагам ,че няма да са повече от 1-2 лева бройката, но пак ти казвам пробвай първо с управление от друга 156-ца.
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

напротив, това са мосфети и се случва когато изгорят да станат проводник.
      смени ги и двата, те май успоредно бяха вързани. имаше тема по въпроса и беше писано и с какви по-мощни може да ги замениш.
      точка

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...388#post906388
        Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

Working...
        X