Известие

Collapse
No announcement yet.

маслен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• маслен филтър

Понеже и аз, като някои други колеги от форума, съм решил да си сменям маслото, следвайки логичния път на нещата, след като направих избора с маслото, опрях до масления филтър. Отидох в магазина за авточасти и там ми направиха ТОП ОФЕРТА!!! 5 лв за маслен филтър FILTRON Верно, че не съм много светнат в нещата, но определено очаквах цена от рода на 25-30 лв. Споделих очакванията си с магазинера и той ми каза - има бе човек и за 28лв имам, ама е на CHAMPION.
    Сега въпросът ми е - до колко мога да се доверя на този FILTRON?! То бива изгодна цена, ама чак пък толкова, направо ме избива на съмнения
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

FILTRON е полски и НЕ го препоръчвам. Обаче от тази марка досега предлагат най-голем избор !
    пред Админите... със сапун !

Comment

Първоначално публикувано от jamie
      FILTRON е полски и НЕ го препоръчвам. Обаче от тази марка досега предлагат най-голем избор !
      добре бе джеими аз съм сложил безброи такива филтри и досега не е имало проблеми с тях моля те обоснови се защо не го препоръчваш слагал ли си такива имал ли си проблеми щото инак излиза че плюеме по орта дееба
      п.с.а по темата : колега според мен си вземаи филтрона и да не ти мигва окото даже

Comment

Слагай споко аз ще сменям вече 4 ти такъв филтър. . И на жено Голфа слагам такива.-
        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

и аз съм сменил поне 30 такива филтъра,нема грижи..........просто Филтрона си е евтин.За моята е 6.5 лв,а на BOSH е 8 лв
          Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Производители в Турция много и сичкото харапи с немски папирус работели.
            Аз лично си взех от Аутоиталия верно бая парици ама никакви компромиси дано поне е минал вътрешен контрол от фият и големината му да си е по предписание. Няма да ме учуди ако щампата е гаражна
            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
              Първоначално публикувано от jamie
              добре бе джеими аз съм сложил безброи такива филтри и досега не е имало проблеми с тях моля те обоснови се защо не го препоръчваш слагал ли си такива имал ли си проблеми щото инак излиза че плюеме по орта дееба
              п.с.а по темата : колега според мен си вземаи филтрона и да не ти мигва окото даже
              Ами аз съм слагал на другата ми кола само че въздушен и се разпадна за 2500/3000 км
              буквално го вадих на парчета бях го взел от уж читав магазин
              А инак сега съм с такъв маслен щот късно видях какво слагат инак нямаше да го взема
              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Re: маслен филтър

Първоначално публикувано от Z:)m
                ... има бе човек и за 28лв имам, ама е на CHAMPION...
                Шампоана го земах от Ванто за 8лв. Иначе оригиналния (по ФИАТ) е 15лв. пак там. Какви са тия цени немам идея.
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Re: маслен филтър

Първоначално публикувано от Naso
                  Първоначално публикувано от Z:)m
                  ... има бе човек и за 28лв имам, ама е на CHAMPION...
                  Шампоана го земах от Ванто за 8лв. Иначе оригиналния (по ФИАТ) е 15лв. пак там. Какви са тия цени немам идея.
                  ...бе знам ли го??? Като ме е видял такъв надъхан, може да е решил да се избъзика с мен
                  AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                  Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
                  X