Известие

Collapse
No announcement yet.

карбон алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• карбон алфа 156

здр те искам да правя карбон на колата си по то4но преден капак таван и багажник но все са двумя как ште стои все мисля има ли някои със карбон

Да може..с 3М фолио..доста скъпо..и май трябва да си сменяш талона понеже ще покриеш по голяма част от колата..Успех!!!

Comment

Аз съм със фолио , но само на предния капак и не е 3М, но пък никак не стои лошо , напротов ... а като залепиш и тавана и задния капак 100% трябва да смениш талона защото имаш повече от 33% различен цвят и куките ще те ядът много ...
      Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
      Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Аз не видях човека да говори за фолио. Може би иска истински карбон...? Ако е за фолио и искаш да стане наистина качествено, за тия неща дето си писал (двата капака + тавана) си приготви поне 500-600 лева. Ако пък говориш за истински карбон, можеш да приготвиш 4-5К (само дето тавана не знам как ще стане с истински карбон и следователно най-вероятно говориш за фолио)...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          (само дето тавана не знам как ще стане с истински карбон и следователно най-вероятно говориш за фолио)...
          Има начин и за тавана, но цената ще е почти същата, просто се ламинира с карбон вместо да се заменя детайла.

Comment

аз бих сложил само на тавана. създава илюзия за кабрио.
            като видя черен преден капак и асоциативно го свързвам с нов(от склада), още небоядисан капак.
            sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

карбон

здр те няма дае от скъпото от ефтиното фолио ште е тази седмица му сложих ксенон на къси пък и много ми хареса после поръ4ах сега и за дългите светлини и след това карбона няма ли някои колега със карбон да видя как изглежда алфетката

Comment

колега, вярно, че не сме литературен форум, ама прочети коментара си преди да го публикуваш.
                правописът ти е неуважение към теб и към нас.
                sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

колега ето ти кола която има карбон на предния капак и на тавана,даже и от зад има свържи се с момчето или там който е продава и питай

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...002&f1=details

успех
                  Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                  Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Е тази обява е много добра, фул оптичен тунинг без кристални фарове ноо дано двигателя е цял !
                    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Working...
                    X