Търся клещите, които разкопчават скобите на всмуквателния колектора на 2.0 ТС 16В. А също така и ги закопчават, от къде мога да се сдобия с това чудо на техниката,колеги?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся келщи за " Алфа ромео скоби "
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеТърся клещите, които разкопчават скобите на всмуквателния колектора на 2.0 ТС 16В. А също така и ги закопчават, от къде мога да се сдобия с това чудо на техниката,колеги?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИли старите с керпеден.......но са факани......Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Човека пита от къде да си вземе специални клещи за тия скоби, вие му ги отрязахте и му ги сменихте с "нормални".
Браво!
Подобни скоби аз си ги откопчавам с отвертка и ги закопчавам с керпеден.
Малко се драскат, но това е
Comment
-
Специализираните са скъпи - над 50 лв. Вземи си клещи за водни съединения на форс и махни средната планка която натиска скобата на долу и си готов.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеТърся клещите, които разкопчават скобите на всмуквателния колектора на 2.0 ТС 16В. А също така и ги закопчават, от къде мога да се сдобия с това чудо на техниката,колеги?
http://www.zimber.bg/avto-instrument...i-kleshti.html
Това ще ти свърши работа колега, а и цената е перфектнаLast edited by pininfarina; d.m.y г., 21:29.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Като стана дума за въпросните скоби - има ли кой да ми продаде такива скоби? Трябват ми кажи-речи всичките. От големите на въздуховода - 2 или 3. Тези на термостата - всичките, както и на дросела и масления сепаратор. Ако има и на бензиновите маркучи ги искам и тях
Благодаря и се извинвам, че пиша в темата.
Нека предложенията са на ЛС, да не цапаме тук.
Comment
-
Мърооо, искам да си сложа хубаите скоби, а не да навивам скоби от магазина по 0.5лв и да стърчат над колектора боклуци и да прилича на лего-конструктор.
Благодаря за отговора на pininfarina . Довечера ще пазарувам!145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеМърооо, искам да си сложа хубаите скоби, а не да навивам скоби от магазина по 0.5лв и да стърчат над колектора боклуци и да прилича на лего-конструктор.
Благодаря за отговора на pininfarina . Довечера ще пазарувам!
И които да разчкъсват муркучите и после да сълзят и да се пукат и да правиш упражнението по няколко пъти .ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеИ които да разчкъсват муркучите и после да сълзят и да се пукат и да правиш упражнението по няколко пъти .145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеИменно! Просто малко или много държа нещата да се правят , като хората. Имам алтернатор да смъквам, дето ще ми се отели вола със сваляне на колектор, та поне да го кача после като хората.
Откача се ауспуха от колектора, отвиваш алтернатора и махаш ремъка. а за да извадиш Алтернатора, напъва се (съвсем малко) мотора отзаде и Алтернатора с малко разместване пада. (пробвано!!)
успех.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
Comment