Известие

Collapse
No announcement yet.

Магнитен йонизатор за гориво и икономия ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Магнитен йонизатор за гориво и икономия ?

Здравейте, публикувам тук питането си защото не открих нищо подобно във форума. Случайно видях в ebay една машинка, която давала 22% икономия на горивото, мощност и тн. закрепва се на горивният маркуч и посредством електромагнит йонизира горивото и ала бала .. Някой пробвал ли е нещо подобно и има ли ефект .. аз лично съм предубеден.

PowerMAG Magnetic 22% Fuel saver ALFA 33 75 145 146 147

В същност открих тема, но може би има по актуална информация ?
    Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:34.
    Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Аз го видях това по някаква гръцка телевизия и понеже не знам езика освен,че дава икономия нищо друго не разбрах,даже там слагаха по две на маркуч(за по -голяма икономия сигурно ) по тази логика с четири 88% Аз към такива непризнати открития съм много ,много скептично настроен,защо никога не стават масови например,22% е сериозно число.
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:30.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Не се занимавай с подобни глупости!
      Поредната измамна шмекерия!
      Преди години бяха на мода, но полза никаква!
      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Ето коментари по темата от миналата година кратки, но ясни http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E7%E0%F2%EE%F0

Comment

Сложих си такова нещо преди година и нещо.........заредих до горе, всеки ден си карам колата и още не ми е свършил бензина, махнах си газовото че не ми трябва вече, чудя се даже тва дали не увеличава бенза някак си......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И все пак, има ли някой, който да го е пробвал ? Въпреки, че съм съгласен с теориите до тук.
            bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Ако си сложиш два магнитни йонизатораи се сложи и един Нео сокет ще ти трябват туби, че ще почне да прелива откъм резервоара.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                И все пак, има ли някой, който да го е пробвал ? Въпреки, че съм съгласен с теориите до тук.
                Да колега, пробвано е на доста коли и никаква разлика няма с него и без него!
                Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Благодаря ви за отговорите, може и без излишна ирония
                  Аз също съм скептичен, но исках и второ мнение.
                  Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Това е от този тип продукти, които целят голям кръг хора поне един път да се излъжат да купят. После всички разбират че за нищо не става ама вече е късно създателите са направили кинтите
                    AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                    Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                    AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Четох на времето едно обяснение за тях и като допълнителен начин за увеличаване на мощността бяха споменали впръскването на водна мъгла след интеркулера за да намалят температурата на входящия въздух. Имало голям ефект но ФИА го забранила изрично
                      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                      0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                        Четох на времето едно обяснение за тях и като допълнителен начин за увеличаване на мощността бяха споменали впръскването на водна мъгла след интеркулера за да намалят температурата на входящия въздух. Имало голям ефект но ФИА го забранила изрично
                        Това не е ли така наречената "водна инжекция" ? Която няма нищо общо с тия залъгалки за балъци като "магнитния йонизатор" и тем подобни.
                        Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                        Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                          Това не е ли така наречената "водна инжекция" ? Която няма нищо общо с тия залъгалки за балъци като "магнитния йонизатор" и тем подобни.
                          Точно това е. Но била изрично забранена за влагане дори в състезателни автомобили
                          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                          0879369082

Comment

Един съсед си го сложи на астрата ,засича я 1000 пъти и каза че няма никакъв ефект,сваля го слага го и нищо.Накрая остановихме че всичко е в главата,само си мислиш че харчи по малко.

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                              Ето този не е залъгалка за балъци:http://www.youtube.com/watch?v=m4aIW...layer_embedded
                              -Ползва се на състезателен автомобил Рено 5 Турбо Макси в гръцките планински състезания,ралита и рали-спринтове:
                              http://www.youtube.com/watch?v=sMWNf...eature=related
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X