Колеги снимах си волана на алфата 145 да го претапецирам, но ми казаха 4е волана не може да влезе на страни а винаги направо....и така стана че явно може да влезе на страни....проблема идва от там че шестограмите се заоблиха и сега не мога да ги развия....дайте съвет какво да ги правя....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Шестограм на волана
Collapse
X
-
Взимаш един торкс (еврейска звезда и т.н) с най-близкия до шестограма размер - набиваш с чука и развивашAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеВзимаш един торкс (еврейска звезда и т.н) с най-близкия до шестограма размер - набиваш с чука и развиваш
Comment
-
Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщениеИ това пробвах.....AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеАз така съм отвивал спирачни апарати няма начин да не стане - пробвай и с по-големите "шлици" и с по голям размер и най-важно трябва да си сигурен, че си го набил докрай
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеToва е доста хард ,но е вариант после си нарязваш с метчик нова резба и така,разпроби ли го вече?Аз скъсах болта, който държи жилото на ръчната за носача,разпробих го и завих в отвора един самонарезен винт,стана перфектно.Last edited by Coyota; d.m.y г., 16:35.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИмам такива неща.В 90% от случаите са успешни.
Comment
-
Проблема дойде от там че дупката тръгна малко на криво а и болта беше мек...и това приличащо на бургияпочна да го изяжда...и изведнъж ми светна идеята да разпробия направо главата на болта и така airbag ще се отдели от волана и от там на татък всичко се оправи
Comment
Comment