Известие

Collapse
No announcement yet.

Ласа,Кумхо,Купър или Максис?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от KGB
    Не знам какви гуми ще си взимате, НО гледайте дали са правени за ЕС.

помнете, че повечето гуми правени за Япония (Азия) се държат много зле в Европа...свойствата на асфалта са съвсем различни.

Същото е и за гумите от САЩ....където са доста по евтини гумите от Европа.

В БГрия всеки си вкарва каквото си пойска...

пс: Марангонито като гума, мисля е по-добро от гореспоменатите марки...не съм карал продължитено нито една от гореспоменатите марки, така че мнението ми се базира на тестове от списания, Но всеки размер гума се държи по различен начин.

Аз лично от гореспоменатите бих избрал Коопер...
    Аз пък съм карал сякви вкл. и такива за Япония, както знаеш и освен че бавно загряваха друг проблем не съм имал после бяха много по-добре от сичките пирели на света
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

моят съвет е на голяма мощна или малка но пак мощна кола пък и да не е толкова мощна от гуми да пестиш е най глупаво защото това гумата е много важно нещо който е патил знае.пък това че търговията с втора употреба цъфти -глупост хората на жигулките си купуват нови.
      автоцентър за масла и гуми директно от булавто.-това ми специалноста
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Аз съ ползвал зимни ласа и летни ласа, по голям боклук не съм виждал. Държаха точно 1 сезон на втория все едно карах с летни. Ужас направо
        156 1.8 TS

Comment

За зимни гуми Максис мога да кажа, че на мокро се държат прекрасно, но при истински зимни условия- не знам, нямах възможност да ги пробвам тази зима .
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

АЗ искам само да вметна, че в БГ цените на гумите са точно двойни от тея в Австрия например, мойта кола беше с 225/45/17 и тук лудите от Диана ми искаха 375лева на гума Мишелин и то стар модел , та имах път да Виена и от там си купих новя модел Мишелин Пилот Примаси по 99 еуро на гума , така ,че според мен да си купуваш гуми от БГ това е само да им пълниш гушите на тея , при това от както сме в ЕС МИТО НЯМА Тоест цената не може да по голяма от тая в Австрия, да ама не тука двойно...

А тея гуми дето ги споменавате са по 39 евро в Австрия

.

Comment

Working...
            X