Според Вас това може ли да се завари, или трябва да се взима нов? Ако някой има впечатления да сподели къде в Пловдив мога да го занеса?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Картер - заварка или нов?
Collapse
X
-
Всеки кадърен заварчик, с заваръчно дето може да заваря алуминии може да свърши тази работа.......виждал съм къде, къде по разпрани от този, закърпени....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Отиваш в Маркита купуваш "маджун заварка" ,това е едно като пластелин от две части,синьо и жълто.
Струва около 3 лв,с това чудо сме залепили картер разцепен на мерцедес сл300 и радиатор на климатика пак на мерцедес е250. Колега е лепил воден радиатор.
Успех
http://www.servina.net/index.php?c=view_prod&stID=11371Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Вова, стига бре, тва пластелина е малко ташак.....
Ако ще взима лепило поне да е течен метал, в Маркитата има на Бизон и малката разфасовка е на тази цена....
За заварка, караш по бул.Руски след моста на Гирджика завиваш на светофара на дясно, посока Нева и там където пътя прави завой на дясно и улицата става по-голяма в дясно има аргон, работят доста професионално.....Last edited by haljscho; d.m.y г., 21:30.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
И аз бях скептик ! Течния метал в повечето случаи прави само калъп и се отлепя.
Най-добре е аргон както каза, но пластелина е за мързеливите !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеВова, стига бре, тва пластелина е малко ташак.....
Ако ще взима лепило поне да е течен метал, в Маркитата има на Бизон и малката разфасовка е на тази цена....
За заварка, караш по бул.Руски след моста на Гирджика завиваш на светофара на дясно, посока Нева и там където пътя прави завой на дясно и улицата става по-голяма в дясно има аргон, работят доста професионално.....На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Май не се изразих правилно, за което се извинявам.
Не, че не лепи, но ми се струва, че течния метал е по-сигурен......
А пластелина като цяло е добър, обаче въобще не държи на удар, доста е крехък, то не, че и течния метал ще издържи на кой знае колко по-силен удар, но след като се разбърка, се нанася доста по-добре и може би ще уплътни както трябва........
Както и да е, заварката си е заварка.....sigpic
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеМай не се изразих правилно, за което се извинявам.
Не, че не лепи, но ми се струва, че течния метал е по-сигурен......
А пластелина като цяло е добър, обаче въобще не държи на удар, доста е крехък, то не, че и течния метал ще издържи на кой знае колко по-силен удар, но след като се разбърка, се нанася доста по-добре и може би ще уплътни както трябва........
Както и да е, заварката си е заварка.....Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Моя е лепен с аргон,липсваше пърче около 10х10 см,после с течен метал го шпакловах отвътре и за над 10 000 км съм Ок,малко сълзи от пробката,нарязохме нова резба,ама не е болка за умиране.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеА пластелина като цяло е добър, обаче въобще не държи на удар,
по добрия вариант е пластелина
Течния метал от топлиините разширения се отлепя на люспаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениещото картера държи на удър ?? ,
по добрия вариант е пластелина
Течния метал от топлиините разширения се отлепя на люспа
Пък с течен метал едно време съм лепил блоковата ос за кожуха на скоростната кутия на Москвич и да ти кажа доста време си седеше там без да мръдне.....
Ся, то може и едно време лепилото да е било по-истинско от сега, то тогава по ония години се продаваше само на едно място в Пловдив....sigpic
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеМоя е лепен с аргон,липсваше пърче около 10х10 см,после с течен метал го шпакловах отвътре и за над 10 000 км съм Ок,малко сълзи от пробката,нарязохме нова резба,ама не е болка за умиране.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
Comment