Известие

Collapse
No announcement yet.

Дистанционно "палене" на ДВГ - как?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky
    оф, голям зор е тук някой да изкопчи относителна цена на нещо. Няма ли все пак някаква _примерна_ такава за коли от нашия клас?
    има телефон даден по-горе бре колега - обади се питай
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

мда, цените са готинки. има-няма колкото половината ми кола. Нагревател + дистанционно ~2500 без ДДС.
      Случайно някой да има предвид по-евтинки решения?
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

мда, цените са готинки. има-няма колкото половината ми кола. Нагревател + дистанционно ~2500 без ДДС.
        Случайно някой да има предвид по-евтинки решения?
        проблeмът ти е че караш евтина кола
        не мисял че може да е мног опо-евтино освен ако не е направи си сам

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          Прав си Ама може и изгори си сам или взриви си сам да стане
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
            Fiat Bravo 1.6 1997
            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
              еми риск печели риск губи
              но пинки ако искаш ще ти кажа как се прави това чудо в къщи (може д астане за има нема 200 лв) - не е сложно ма гаранция франция

Comment

е ние тук го обсъждаме, че има такива аларми да се продават май. ама кажи де, какво си се сетил?
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

е ние тук го обсъждаме, че има такива аларми да се продават май. ама кажи де, какво си се сетил?
                  а нищо кой знае какво

просто трябва една водна помпа да върти охлаждащата течност и да се прекарва през нагревател - бензинов или електрически (при ел ти трябва второ аку за да запалиш се пак) - това е цялата философия
                  вклюйчването може да стане рез най обикновен часовник с аларма

ама дали ще ти се запали колата е друга тема

Comment

Абе пич вземи си от тези аларми и си оставяй настроено парното вечер, и сутрин палиш с дистанционото, и не се занимавай с глупости да правиш печки и помпички само незнам навика да не я оставяш на скорост как ше го направиш, да не изринеш колите пред тебе на паркинга
                    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                      Абе пич вземи си от тези аларми и си оставяй настроено парното вечер, и сутрин палиш с дистанционото, :
                      ако си сложи такава печка си спестява студения старт което пък му удължава живота на колата

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                        Абе пич вземи си от тези аларми и си оставяй настроено парното вечер, и сутрин палиш с дистанционото, :
                        ако си сложи такава печка си спестява студения старт което пък му удължава живота на колата
                        А ако не си вземе такава печка ще може да си вземе 10-тина аларми с блок за дистанционно палене, или направо да си наеме някой мангал да му подгрява колата доста зими

БТВ Само блока преди 5-6 години, когато за първи път видях на живо обикновено Ауди 80 с такава глезотия беше 200-250 лв.
                        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Абе всичко ясно ... ама как ще се справи с имобилайзера тая аларма с блок за палене!? Ключа на таблото ли ще трябва да оставя?
                          Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                          Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Първоначално публикувано от DeX
                            Абе всичко ясно ... ама как ще се справи с имобилайзера тая аларма с блок за палене!? Ключа на таблото ли ще трябва да оставя?
                            Те точно този проблем ме вълнуваше и мен, но при мен поне случая е малко по-различен - имобилайзера ми е автономен и дилемата ми сега е, дали да оставям вечер чипа в буксата за имобилайзера, или изобщо да го елиминирам?! Ма то т'ва си е голЕм риск де
                            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

колеги аз не разбирам защко искате за си палите колите?

т.е. загряването без палене е в пъти по-елегантно решение да не споменавам че остъстват всякакви проблеми с имобилайзери и прочее

Comment

Не ги кефят бре !
                                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
                                X