Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложете решение за проблема на заледяването на стъклата рано сутрин?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Местите се да живеете в Солун
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Местите се да живеете в Солун
      Тъкмо се чудех, какво пък ти ще кажеш, като знам какви "студове" има в Гърция и сегга видях
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Номера с вестника върши идеална работа, но само като е сухо. Една вечер беше роснало малко дъждец и после замръзнало-е това нещо няма изтъргване после.. в близост до сграда работи номера при мен се получава и от източната страна стреч фолиото не съм го пробвал но не е лоша идея ...врътваш една обиколко около колата -сутринта отлепяш и газ на техниката : Thumbup:
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Аз си купих покривало от кауфланд и върши идеална работа.Само за прозорците е ама пак файда стига от долната страна на задния прозорец до пластмасата под предния, а отстрани точно до долните лайсни на прозорците..Изтърсвам го сутринта от снега прибирам го в багажника и всичко е ОК.
          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Тъкмо се чудех, какво пък ти ще кажеш, като знам какви "студове" има в Гърция и сегга видях
            Съмняваш ли се в мен
            Са по темата,зимно време като пътувам за България си нося един спрей на Сонакс,размразява бързо и лесно стъклата и предпазва от следващо замръзване....
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Ама как мрънкате като някоя кифла, която я е страх да не си счупи маникюра Голямата работа 3 мин стъргане, през което време и колата малко да позагрее.
              Номера със сградата наистина е най-доброто, и когато вали сняг, от страната на сградата не натрупва.
              GTV 2.0 TS '95
              Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

И от мен + 1 за чиста околна среда
                Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
                Аз си купих покривало от кауфланд и върши идеална работа.Само за прозорците е ама пак файда стига от долната страна на задния прозорец до пластмасата под предния, а отстрани точно до долните лайсни на прозорците..Изтърсвам го сутринта от снега прибирам го в багажника и всичко е ОК.
                това покривало специално за тази цел ли е предназначено ... трябва да проверя в нашия кауфланд дали нама да го имат също
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Абе вас не ви ли е страх да паркирате близо до сгради, особено многоетажни ?
                  А по темата, аз обикновено карам едно добло, на което в товарния отсек има едно парче картон, което пасва точно на предния прозорец, само лекинко го застъпвам с чистачките.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    И от мен + 1 за чиста околна среда
                    това покривало специално за тази цел ли е предназначено ... трябва да проверя в нашия кауфланд дали нама да го имат също
                    Ами такава материя е като палатките дето ги правят непропускваемо е.Иначе за всичко става дори и през лятото да си я завиеш да не я напича слънцето върши идеална работа.Сиво на цвят е ще кача снимка да го видиш довечера.
                    Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

аз по принцип винаги оставям чистачките вдигнати ако колата е вънка като е студ - иначе става филм сутринта...
                      блаженни са низшите духом...

Comment

аз виждам 3 решения
                        -местим се някъде където не вали сняг - най-доброто
                        -купуваме си форд, те са с ел.подгряване на предния джам.
                        -концентрирана течност за чистачки в пулверизатор.
                        точка

Comment

Колеги аз като се замисля никога не съм стъргал сняг от предното стъкло....но принципно в Сливен много много сняг не вали....колата я спирам на 3-4 метро от блока и то от северната страна

Comment

Първоначално публикувано от mayhem Покажи съобщение
                            аз по принцип винаги оставям чистачките вдигнати ако колата е вънка като е студ - иначе става филм сутринта...
                            На GTV-то как ги вдига бе брат?
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Боби, ГТВ-то спеше в гараж с радиатор по-голем от тоя в хола - преди тва гаража е бил ВЕТ-КЛИНИКА ако го помниш и под него беше разпределителната на парното и за 2-та входа на блока, но се е случвало да ги оставям с парчета маркуч под рамената да не се късат перата и все пак спрейчето ф джоба винаги...да не забравяме обаче като омазах стъклата с чудото наречено спрей против изпотяване на стъкла - мъгла у колата а навънка грее слънце и таа гад нема махане, жената я беше купила от тука и е некаква силиконова лайнария мани-мани...
                              блаженни са низшите духом...

Comment

Първоначално публикувано от mayhem Покажи съобщение
                                Боби, ГТВ-то спеше в гараж с радиатор по-голем от тоя в хола - преди тва гаража е бил ВЕТ-КЛИНИКА ако го помниш и под него беше разпределителната на парното и за 2-та входа на блока, но се е случвало да ги оставям с парчета маркуч под рамената да не се късат перата и все пак спрейчето ф джоба винаги...да не забравяме обаче като омазах стъклата с чудото наречено спрей против изпотяване на стъкла - мъгла у колата а навънка грее слънце и таа гад нема махане, жената я беше купила от тука и е некаква силиконова лайнария мани-мани...
                                Ей... това с парчето маркуч е много хитро.
                                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
                                X