Известие

Collapse
No announcement yet.

Алуминиеви фланци на железни джанти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алуминиеви фланци на железни джанти?

Имам 3 въпроса всъщност:
    1. Мога ли да сложа отпред 5мм фланци и да си ползвам същите болтове, с които съм в момента?
    2.Искам да изнеса малко задните железарки на 146-цата, обаче се чудя дали е удачно да сложа алуминиви фланци, или трябва да търся стоманени? И какво друго да гледам като ги избирам. Дебелината, която искам е 15мм.
    3.Дайте някое съветче, къде най-тънко може да се сдобия с такива в София.
    Тен кю!
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
    Имам 3 въпроса всъщност:
    1. Мога ли да сложа отпред 5мм фланци и да си ползвам същите болтове, с които съм в момента?
    Гледай болта да се навива почти целия на главината, че откачена гума е кофти усещане.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ако сложиш по-широки фланци отзад ще започнеш и по-трудно да взимаш завоите
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
        Ако сложиш по-широки фланци отзад ще започнеш и по-трудно да взимаш завоите
        Споко, правих едни интервенции и имам причина да търся фланци А завоите вече не са това, което бяха
        BMW 328i

Comment

ами няма значение дали с алуминиви то е сплав не е толкова мека и там няма триене,не са евтини и трудно се намират,има на МОМО и 2 са в комплект около 80 лева ако ги намериш-качество перфектно,има и в Маргел 4 на 98 но са по мисля 80 лева брой немски,не знам някъде втора ръка ако изпадне най добре,трябват ти и по-дълги секретни болтове и болтове още 12 броя по дълги да захванеш примерно 40 милиметра резба знаеш и там щи идат парички за секрети и болтове,секрет имам дълъг нов в кутия ако не намериш свиркай.

Comment

Засега съм замразил търсенето, понеже май верно не си струва с тоя вариант, но ако реша да действам ще се свържа с теб! Тенкю за предложението.
            BMW 328i

Comment

Не знам какво е междуболтовото разстояние на колата ти но при лада и жигули отпред има едни фланци които са по 5 мм и на мен отначало ми вършиха чудна работа но трябва да пообиколиш моргите това като идея. В последствие си направих шпилки, гайки и текстолитови фланци 25 мм. това също като идея.

Весели празници
              алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
              алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

4 дупки са разпложени на 98 милиметра една от друга,дебелината на фланеца и 5 милиметра не е малко но зависи колко е ЕТ на джантата дали е изнесен отвора на вън или на вътре средно алфите са некъде 35 и 37 ет най често и той ако иска да слага по широка гума и това се гледа.

Comment

Working...
                X