Известие

Collapse
No announcement yet.

Спирачни дискове и накладки MEYLE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спирачни дискове и накладки MEYLE

Колеги има ли някой впечатления от тази марка за дискове и накладки? Ще сменям предните дискове и накладки и задните челюсти, че последно време тая кола не спира както трябва. Той проблема може и да е друг, но ще започна първо от консумативите, защото поне за тях парите не са на вятъра. За цена от 50лв за диск и 40лв накладки не очаквам чудеса, но ако някой ги е ползвал, нека сподели.
    НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

А на каква кола това ?
    Иначе аз за първи път чувам че правят дискове и накладки - принципно са сериозна марка! ама всяка марка която почне да има от пиле мляко по скоро се е превърнала в пакетажна.....
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      А на каква кола това ?
      Иначе аз за първи път чувам че правят дискове и накладки - принципно са сериозна марка! ама всяка марка която почне да има от пиле мляко по скоро се е превърнала в пакетажна.....
      Колата е Фиат Брава 1.9TD. Мога да ползвам голяма отстъпка от този вносител. На същата цена ми предлагат и дискове MINTEX, а BOSCH са с 20лв по-скъпи на брой.
      НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Comment

mintex е по-добре
        Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
        Звукът може да бъде
        описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Working...
        X