Известие

Collapse
No announcement yet.

Картер - а честито! - Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Картер - а честито! - Пловдив

Айде.., даже не усетих когфа точно му таковах таковата.., карах по един павиран път Карлово-Сопот и от тия неравности явно някъде съм го ударил, не съм усетил много заради скоростта и музиката. Но щом лампичката за маслото направи и бледи опити да пресвятка, колата замръзна на място
    Жигулката на брадчеда ме домъкна до Пловдив. От това че карах на контакт и с пуснати аварийни светлини, акумулатора ми падна, ся и джамовете не мога си дигна - зарежда се
    Цепнатинката гледам е малка, няма откъртени места, цепкатар е 2-3 см. Четох останалите теми за картерите и видях тва с поксипола, ама май нвма да го правя, понеже нямам условията и времето. Разбрах и че не може на място да се направи заварката, трябва да се свали.. След като го сваля и заваря, после там гарнитура нещо трябва да има сигурно - ще да се сменя може би? Между другото, не му е сефтето на картера, предишния собственик яко го е удрял, доколкото съм виждал заварките по него
    Общо взето, темата ми е не само за да си излея мъката, ми и да питам в Пловдив някой правил ли е тези процедури, да ме упъти по-бързо.
    Мина ми и страха от това, че мога да бъда теглен някога, оказа се че все пак спирачките сработват с повече натиск, а и кормилото си се върти, макар малко по-трудно от на жигулата

"Клуб картер", а?
    ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

добре дошеел
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

И от мен добре дошъл в най - известният клуб, клубът на картерите
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Comment

на тва му се вика, да се блъснеш в асвалта...
        оставих колата в един гараж, тази вечер да ми смъкват картера, е трябвало и тръбите да се разкачат и не знам си кво си.., иначе бях тръгнал да я дигам с 2 крика
        кофтито е че толкоз ми беше зорно идването до София да си купя миналата седмица масло, и сега пак ще трябва да го правя.., да си носих една тавичка да си го събирам :P .., иначе цялата ми задница отгоре до долу е в масло..., яко оливане е паднало.

Comment

Първоначално публикувано от poznai
          на тва му се вика, да се блъснеш в асвалта...
          оставих колата в един гараж, тази вечер да ми смъкват картера, е трябвало и тръбите да се разкачат и не знам си кво си.., иначе бях тръгнал да я дигам с 2 крика
          кофтито е че толкоз ми беше зорно идването до София да си купя миналата седмица масло, и сега пак ще трябва да го правя.., да си носих една тавичка да си го събирам :P .., иначе цялата ми задница отгоре до долу е в масло..., яко оливане е паднало.
          Антикорозионно покритие преди зимата си направил
          sigpic

Comment

Re: Картер - а честито! - Пловдив

Първоначално публикувано от poznai
            карах по един павиран път Карлово-Сопот
            тая дупка я знам и аз колега, понеже често минавам от там, и често виждам някой да отбил в близост след нея я със сцепен картер я със сцепени гуми и изкривени джанти...в интерес на истината в началото и аз връхлетях няколко пъти в нея така по-юнашки ма никога не ми е закачала
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Млако кофти работа..., загубих още половин литър поне от новото масло. Изтекло ми е през пробката. Оказа се че имам пукнатина в резбата на пробката. Отвиха болта, навиха ми там нещо за уплътнение и уж спря да капи. Утре ще си покаже. Ако не се оправи, май имам 2 варианта:
              - смъква се капака, заварява се цепнатината и се прави нова резба;
              - сменя се целия капак с друг.
              Тук тези дни ще обиколя моргите около Пловдив и ако намеря ще си взема. Ако се задържи положението, ако не сега, то поне при следващата смяна на масло задължително ще го сменя.

Comment

Working...
              X