Известие

Collapse
No announcement yet.

HELP!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• HELP!!

Момци като я напъна 156-цата 1,8 ТС на 5к оборота почва да прекъсва!!! Помагайте!!!
    Алфа Ромео 156 1,8 ТС '98

Отиди на диагностика ама на такава където правят алфи, а не къде да е и не я настъпвай повече, да не си търсиш буталата в картера.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от historymaker Покажи съобщение
      Момци като я напъна 156-цата 1,8 ТС на 5к оборота почва да прекъсва!!! Помагайте!!!
      Сигурно ли е, че са наистина 5 000.
      Ако е истина и не те лъже оборотомера, най-простото е да си е отишла бензиновата помпа.
      Ако на място вдига нагоре, но под товар прави тая простотия- най-вероятно е тя.
      Иначе на тия кошници диагностика му е майката.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Сигурно ли е, че са наистина 5 000.
        Ако е истина и не те лъже оборотомера, най-простото е да си е отишла бензиновата помпа.
        Ако на място вдига нагоре, но под товар прави тая простотия- най-вероятно е тя.
        Иначе на тия кошници диагностика му е майката.
        Да те подкрепя само за последното изречение. Щото дебитомерът ако е заминал пак ще забива.
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

мен ме съмнява да не е дроселовата клапа!!! Щото ако я карам поне 30 мин. без прекъсване този проблем изчезва! А и като е студена и я запаля и като дам газ почва да се дави едно такова сещате ли се но иначе поддържа обороти, като се покара и изчезва тоя проблем, и когато карам и я пусна на свободна оборотите играят от 1к. до 2 и налмалява като спре колата от 1к. до 1,200
          Last edited by historymaker; d.m.y г., 22:11.

Comment

мен ме съмнява да не е дроселовата клапа!!! Щото ако я карам поне 30 мин. без прекъсване този проблем изчезва! А и като е студена и я запаля и като дам газ почва да се дави едно такова сещате ли се но иначе поддържа обороти, като се покара и изчезва тоя проблем, и когато карам и я пусна на свободна оборотите играят от 1к. до 2 и налмалява като спре колата от 1к. до 1,200
            Боб хвърли ли?
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

Ехехеххехх дали ще оживее ли??? Не сериозно само диагностика май ще ми свърши работа но ако може да ми помогнете като ми кажете ако някой знае къде в Пловдив мога да я закарам защото я имам от скоро!!

Comment

Ехехеххехх дали ще оживее ли??? Не сериозно само диагностика май ще ми свърши работа но ако може да ми помогнете като ми кажете ако някой знае къде в Пловдив мога да я закарам защото я имам от скоро!!
                Хе-хе,оттам трябваше да започнеш,щото тя е най-трудната работа... Поне аз след толкова години с алфи не знам някой в Пловдив да се е научил да диагностицира 16-клапанови ТС-и
                ...
                155 1,6 TS 16V `96
                166 2,4 JTD `99
                147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Ами накъде да се ориентирам тогава колеги. Нищо конкретно!!

Comment

Само добра диагностика колега,без проби и взимане на пари без резултат ако трябва я карай по далече ама при читав майстор.

Comment

Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                      Хе-хе,оттам трябваше да започнеш,щото тя е най-трудната работа... Поне аз след толкова години с алфи не знам някой в Пловдив да се е научил да диагностицира 16-клапанови ТС-и
                      И не само за тях,аз също не мога да предложа сервиз.Защото втори път не съм ходил в един и същ!

Comment

Ами разходи се до София на до 5000 оборота. Иди при Бобо да ти прибави още поне 2000
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        0879369082

Comment

OK май натам отиват нещата. И момчета днес съединителя почна да ми прави парчета ПОТЪВААААаа и като потъне някой път не се връща!!!! И ако имате координатите на това момче Бобо дайте 'щот да знам к'во да пра'я! Мерси
                          Last edited by historymaker; d.m.y г., 22:41.

Comment

OK май натам отиват нещата. И момчета днес съединителя почна да ми прави парчета ПОТЪВААААаа и като потъне някой път не се връща!!!! И ако имате координатите на това момче Бобо дайте 'щот да знам к'во да пра'я! Мерси
                            0888 232 484 - Екстийм сервиз в раздел клубни. И гледай да го поядосаш за да те почерпя
                            Last edited by NightRider; d.m.y г., 23:08.
                            156 1.8TS 16V (01.2001)
                            0879369082

Comment

бензиновия филтър кога за последно е бил сменян?

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                              AR 155 2.0 16v SUPER
                              Toyota Corolla 2014 S Premium
                              Moskvich 2140

Comment

Working...
                              X