Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся лепенки или файл за Брембо.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся лепенки или файл за Брембо.

Колеги,имам Брембо което боядисах но искам да сложа и надписите или Brembo или Alfa Romeo.Кажете от специална лепенка ли е или обикновена отгоре с лак да се запази от разлепяне?
    И кое ви харесва повече от двата надписа?
    Има ли някои готови лепенки,или да ми прати файла да го занеса да ми го отпечатат.
    Благодаря
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Ще трябва да измериш колко см искаш да е надписа и да им кажеш на тези, които ще го разпечатват

Ааа и като те знам какъв си ми... Да спираш аварийно и ежедневно от 200 до 40-50 май ще ти трябват някакви лепенки, които да държат на висока температура
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 15:50.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

изтегли си го от тук във векторен формат. всяка рекламна агенция ще ти го направи на лепенка

http://vectorlogo.blogspot.com/2009/08/brembo-logo.html
      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
      Lancia Ypsilon '02

Comment

Благодаря и на двамата.
        Светко,хич не съм се сетил за загряването на апарата
        Иначе на Алфа логото не е ли леко извито?Брембото е право по спомен но за Алфа не съм сигурен.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Бих казал, че е право

Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Дааа,копнал съм и твоята,измерил съм и в понеделник с твоята и на KirilSol съм в рекламната агенция.Само остава въпроса за издръжливостта на лепенката,но явно ще си направя повечко за резерва

Comment

Взех преди 3-4 месеца 4 термоустойчиви лепенки от иБея, към 20 лв излязоха до БГ, тия обикновенните ще се стопят........
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ники,аз намирам само такива от 40лв. нагоре с шипинга

Comment

Бяха на аукцион, а по принцип така изпадат по евтини.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

http://www.ebay.it/itm/Alfa-Romeo-Br...item519e1c11de

дано съм полезен
                    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

С шаблон няма ли да се справиш? В смисъл налагаш шаблона и пръскаш желания цвят

Comment

Слагаш съвсем обикновенна лепенка и отгоре лакираш Мойте ги карам така 5 години и не са мръднали
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ако ще лакирате, само термоустойчив лак. Един лак се опече и стана на въглен апарата. Трябваше да се шкури отново.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Добре де,лепенки колегата ми уреди.Ама ходих в три големи магазина за автобои включае и в големите магазини да търся точно и единствено лак които е термоустойчив.Кретените ми казват че не съществува или те не знаели да има?!!?
                            Купих най-скъпата боя на Body,която имала лак..да ама не

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Добре де,лепенки колегата ми уреди.Ама ходих в три големи магазина за автобои включае и в големите магазини да търся точно и единствено лак които е термоустойчив.Кретените ми казват че не съществува или те не знаели да има?!!?
                              Купих най-скъпата боя на Body,която имала лак..да ама не
                              Има, в Практикер я продаваха. И не само. На щанда за чистачки, масла и т.н. в едни по-малки флакончета - червена, жълта, ...

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              Слагаш съвсем обикновенна лепенка и отгоре лакираш Мойте ги карам така 5 години и не са мръднали
                              Ти караш без спирачки или точно тази не я караш. Та затова ...
                              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                              0879369082

Comment

Working...
                              X