Известие

Collapse
No announcement yet.

Добавки за дизел - съвет за начинаещия дизелждия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

1. Тутела работят по някакъв начин с Алфа, правят разни масла и т.н.
    2. На добавките им пише изрично за комън-рейл мотори
    3. Не съм чувал за ментета Тутела

това за някой, който все пак иска да слага добавки за модерен и капризен дизелов двигател, а не бензин, спирт, керосин, швепс, златен скункс, мистър пропър или нещо друго ...
    147 1.6 TS

Comment

Абе сега ще изкарам 2 резервоара с Diesel Power на Gold Eagle, че си купих днес. Оказа се, че няма Diesel Art на Тутела в Бакс Трейд във Варна. Като свърша Diesel Power, мисля да пробвам и Diesel Art на Тутела. Казаха ми и от още едно място, че последната наистина е ефикасна при ниски температури
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А освен добавките сипвай НАФТА ОТ ЕКО-то, предполагам, че имате във Варна. Ще се родиш вярвай ми.
        На баща ми Пежото мани, че пали от половин оборот, ама и върви осезаемо повече, нищо че е атмосферен дизел. Просто 150 км си ги подържа без да се товари много.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
          А освен добавките сипвай НАФТА ОТ ЕКО-то, предполагам, че имате във Варна. Ще се родиш вярвай ми...
          Сипвам, сипвам
          _______
          146 JTD - ex

Comment

Чувал съм че се слага в горивото гас, бензин, добавки от всякакъв вид и предназначение но за спирачна течност не бях чувал . Според един "дизелджия" ако налееш 200гр. спирачна течност на 20-30 литра нафта направо ще ти светне горивната система. такъв ефект не е можела нито една добавка да докара. Да ама аз си сипвам само редекс и ми се струва малко несериозно след като на всички ни е известно действието на самата течност върху уплатнителите и металните повърхности.

Comment

Ами колегата lazy го каза по-горе:

Първоначално публикувано от lazy
              ...това за някой, който все пак иска да слага добавки за модерен и капризен дизелов двигател, а не бензин, спирт, керосин, швепс, златен скункс, мистър пропър или нещо друго ...
              Все пак всеки си взема решение за себе си, но аз лично не бих рискувал с разни 'бабини' рецепти
              _______
              146 JTD - ex

Comment

Имам доста познати които миналата зима си държаха колите на открито....зареждаха на Еко-Елда и не съпваха никакви добавки. Нямаше нито един замръзнал резервоар.

На колега Алфаманиак, му замръзна нафтата от ЛукОил в движение (аз бях в колата), от ОМВ също май му замразва нафатата на него...нека той да си пише.

Все още си карам непрекъснато с добавката на ГолденЙгъл...и понякой път ако не сипа осещам разликата на моята кола. Друга добавка с която да осещам каквато и да било разлика до сега не съм имал.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB

На колега Алфаманиак, му замръзна нафтата от ЛукОил в движение (аз бях в колата), от ОМВ също май му замразва нафатата на него...нека той да си пише.
                  Помня го случая - така си беше - Петко ми беше навигатор, докато с бензинката дърпах дизеларчето на Киро - на два пъти и то от "хубава нафта"
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Тежка беше миналата зима на два пъти и от OMV и от Лукойл
                    Fiat Punto 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                    sigpic

Comment

От Еко Елда миналата зима на минус 19 градуса не ми замръзва нафтата,без добавка (Не ми плащат за реклама)
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Дано обаче не се издънят тази година - щото вече купиха Еко Петролиум - а знаете там как беше. Може да не им е на далавера вече да си внасят от Гърция - макар че София е по близо до Гръцките рафинерии от Нефтохима
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

В момента, в който разбера, че зареждат оттам, ги сменям моментално
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

Working...
                          X