Известие

Collapse
No announcement yet.

Дисплей на MP3 Player

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дисплей на MP3 Player

От седмица-две дисплеят на MP3 Player-а ми не работи. Иначе звук си възпроизвежда, копчетата светят, но не се вижда дали е радио, дали е cd, коя песен, коя директория ... а да не говорим за хубавите плуващи делфинчета, дето действат много занимателно в задръствания. Дайте съвет къде да го занеса на ремонт и дали изобщо това звучи като възможно да се поправи
    Driving is the only thing I'm bad at

Здравей, искам да кажа само, че при твоята хубава външност най вероятно и аз бих изгаснал. Така че проблема с машинката е доста сериозен
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

За начало ти трябва сервиз за електроника, в момента се сещам за един на Гладстон срещу 41 училище, между княз Борис и цар Самуил, по-близо е до Борис. Ще го намериш лесно и момчетата са много добри, предполагам е изгоряло нещо и няма да е трудно да се подмени. Ако не ти допада може да опиташ с големите фирми като Авител, Тояга и т.н. Какъв е плейърът все пак?
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Pioneer DEH-P6700MP CD/MP3/WMA Player
        и преди изглеждаше ето така

сега дисплейът е черен

едит:
        п.п. @Jamal благодаря

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
          Pioneer DEH-P6700MP CD/MP3/WMA Player
          и преди изглеждаше ето така

сега дисплейът е черен
          Като го натиснеш с ръка присветва ли? Тези понякога просто не дават контакт, на един приятел DEH-5700MP така гасне и като го натиснеш се оправя, засега.
          Иди до Авител да видиш какво ще ти кажат - ж.к. "Бъкстон", ул. "Юнашка песен", бл. 24, това е адреса. Предполагам, че ще излезе нещо дребно.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Предполагам честичко сваляш и слагаш панела може внимателно да почистиш контактите на панела и на самия плеър много вероятно е проблема да е от там освен ако не си изтървала панела - в тоя случай пробелам може да е по сериозен

Comment

благодаря за съветите

мисля, че разбрах какво е станало
              Като споделих проблема на работното ми място, ми казаха, че един ден, докато не съм си била на компютъра, някой е разсипал без да иска чаша с вода и чантата ми беше там, вътре панела. Предполагам се е намокрил. Мислех си да го отворя и да го изсуша, но той би трябвало отдавна да е изсъхнал вече.
              Явно ми трябва нов

Comment

благодаря за съветите

мисля, че разбрах какво е станало
                Като споделих проблема на работното ми място, ми казаха, че един ден, докато не съм си била на компютъра, някой е разсипал без да иска чаша с вода и чантата ми беше там, вътре панела. Предполагам се е намокрил. Мислех си да го отворя и да го изсуша, но той би трябвало отдавна да е изсъхнал вече.
                Явно ми трябва нов
                Може да опиташ и един последен вариант, да го занесеш в някой сервиз за електроника (може и за мобилни телефони, защото там се използва най-често) и да питаш за изсушаване или почистване с ултразвук. Поне при телефон полят с вода имах няколко случая, при които помогна. Преди струваше нещо от порядъка на 5-10 лева, все пак е по-добре отколкото 150+ лева за нов панел, пък ако кажат, че не става - отиваш в Авител и си взимаш един.
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Аз в/у моя панел съм сипвал чаша кафе и си беше направо прогизнал вътре, но бях 'уцелил' междините в задната му част. След като го изсуших/изчистих си работеше без проблем. Твоят въобще бил ли е отварян да се види вътре какво става?
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Не е отворен, все още търся подходяща отвертка. Със сигурност ще го отворя, преди да го занеса някъде.

Comment

Не е отворен, все още търся подходяща отвертка. Със сигурност ще го отворя, преди да го занеса някъде.
                      Мисля, че е френска звезда 6. Има в Конрад, предполагам в Практикер и Бриколаж също.
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

0878262732 Киро, ако още не работи дай да видим какво е станало може и да си извадила късмет да е нещо елементарно
                        Fiat Punto 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                        sigpic

Comment

Киро (Алфаманяк) има сякакви куфари с отверки и отверчици - ще го отвори
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

като го отвориш виж лампичките на панела много често горят от намокряне изтърване и тем подобни една лампа е по 20 стотинки и се сменя за 1 минута с поялника нищо работа
                            Alfa Romeo 155 2.5 TD
                            Fiat croma 2.5 TD 86

Comment

Първоначално публикувано от do4ko
                              като го отвориш виж лампичките на панела много често горят от намокряне изтърване и тем подобни една лампа е по 20 стотинки и се сменя за 1 минута с поялника нищо работа
                              Лампичките са светодиоди и от такова намокриане нищо им няма
                              Fiat Punto 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                              sigpic

Comment

Working...
                              X