Известие

Collapse
No announcement yet.

Педал на съединителя - проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Педал на съединителя - проблем

Проблема е следния - от известно време докато карам се чува едно доста тихичко пукане/тракане на пластмаса като натискам педала на съединителя до край. Звука се чува доста рядко, примерно при 10 натискания я се чуе веднъж, я не и звучи все едно самия педал опира в някаква пластмаса, но като го разгледах видях, че няма къде да опира в каквото и да било и предполагам звука идва от цилиндърчето, което е закачено за самия педал. Преди 5-6 дена на стелката под педала беше изтекло малко грес от същото това цилиндърче (от начало помислих, че съм настъпил някаква дъвка), но като цяло не съм усетил педала да е омекнал или да се е втвърдил, съединителя си отделя както преди... Опитах да намеря тема с подобен проблем, но не успях - някой ако е имал подобни симптоми да сподели. Интересува ме евентуално трябва ли да предприемам нещо или да си карам и ако се скапе нещо - чак тогава?
    sigpic

Цък
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Да, но не е това. Има една пластмаса, която свързва педала и ябълката на оста на помпата. Чупят и се зъбите и става така. Предполагам и педала понякога стои малко по-високо.
      Ето това е по-вероятно:
      http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1

Comment

Ще хвана да поогледам обстойно като имам свободно време, мерси. Явно не съм се заврял достатъчно за да видя целия механизъм.
        sigpic

Comment

Поръчай това, което ти казах. След това на канал освобождаваш помпата от купето, издърпваш надоло, държи се за педала на дже щипки. Сменяш това и си в джаза.

Comment

Подкрепям при мен беше същия проблем

Comment

Working...
            X