Известие

Collapse
No announcement yet.

''Садене'' на двигател?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ''Садене'' на двигател?

От няколко месеца мисля върху закупуването на автомобил ''донор'' , идеята е проста агрегат 2.0тб или 3.0 да замени за мен недостатъчния 2.0тц
    Питането ми е следното каква би била нормална цена за прехвърляне на всичко необходимо в моя кош (за ГТВ говорим) при положение че всичко ще е налично от донора. Наясно съм че цялата предница в това число и скоростомера бива заменен с донорския Та, бих се радвал да ме ориентирате в цената на подобна интервенция.

Бих се учудил ако някой се хване да го прави за по малко от 1000 лв......сега не знам при ГТВ как е под таблото, но при 156 вървят 3 хуваби и дебели снопа кабели, дето понякога имат различни конектори, и става красив филм......пак казвам че не знам при ГТВ как ще е, но в 90% от случайте един сноп излиза към двигателя, и един влиза от коша навътре.....
    И по мое мнение това е нещото което е най - трудно за правене - двигателя навън и другия вътре е нещо което някой който го е правил поне 2-3 пъти може да направи с вързани очи.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Бих се учудил ако някой се хване да го прави за по малко от 1000 лв......сега не знам при ГТВ как е под таблото, но при 156 вървят 3 хуваби и дебели снопа кабели, дето понякога имат различни конектори, и става красив филм......пак казвам че не знам при ГТВ как ще е, но в 90% от случайте един сноп излиза към двигателя, и един влиза от коша навътре.....
      И по мое мнение това е нещото което е най - трудно за правене - двигателя навън и другия вътре е нещо което някой който го е правил поне 2-3 пъти може да направи с вързани очи.......
      Аз съм на същото мнение принципно за кабеляка...подмяна на магаре и мотор дори не е кой знае колко бавна и трудна работа. Идеята е че донора може да е до пациента за да се избегнат максимално грешки и пропуски

Comment

Звънни ги разпитай по форумните сервизи - то никой не може да ти каже с точносто ама една така горе-долу приблизителна оферта си мисля, че все ще можеш да получиш...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          Звънни ги разпитай по форумните сервизи - то никой не може да ти каже с точносто ама една така горе-долу приблизителна оферта си мисля, че все ще можеш да получиш...
          Да, най разумно ми се види и на мен

Comment

Working...
          X