Известие

Collapse
No announcement yet.

пети за зацепванена 166 2.5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пети за зацепванена 166 2.5

Здравеите.не мога да намеря пети за зацепване на 166 2.5 190кс.можете ли да ми помогнете.

Първоначално публикувано от TS Maryf Покажи съобщение
    Здравеите.не мога да намеря пети за зацепване на 166 2.5 190кс.можете ли да ми помогнете.
    Искаш да си купиш ли?
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

2.5 мисля че си е на белези и пети не му трябват

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        2.5 мисля че си е на белези и пети не му трябват
        Трябват пети.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

не.Трябват ми за 1час,за да зацетя двигателя.Може и под наем.Знаете ли от каде мога да ги взема?Иначе няма никави белези,за зацепване

Comment

Ферарист е твоя човек, стига да се разберете нещо с него да ти ги даде под наем
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Ферарист е твоя човек, стига да се разберете нещо с него да ти ги даде под наем
              Фераристът е в Стара загора обаче. Да пита в тъй наречените клубни сервизи
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              0879369082

Comment

Да Феро от Стара Загора може да ти ги пусне по Еконт под наем, да си свършиш работа и да му ги върнеш после ..
                Колеги, ясно че всичко антикомерсиално е много хубаво ама някои работи са си откровена глупост, колко струва едно зацепване в сервиз, кой си раздава инструмента на добра воля на непознати и какъв е проблема и с инструмент да си изпортиш мотора? Или ремонта ще става виртуално с Феро на телефона, следващото е хирурзите да почнат да си дават под наем скалпелите...

пп само да си клъцна тука един апандисит .. нямах за цел да става саркастично, колегата може и да ги чува
                Last edited by code; d.m.y г., 09:22.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Голяма грешка направи човекът, че помоли някой да му услужи с пети.
                  Ако имах, щях да му дам. Ама нямам и си трая.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Еконт, меконт,... станаха 58лв. колкото струват
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

добре.Кажи от каде да си ги купя за 58лв.Защото аз не намерих,Или ако имат пети,нямат за 2.5 мотор.А и 58лв не е 2.5 мотор.Тук цената е доста нагоре.Имате ли тел. на Феро или контакт с него,за да се разберем?

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1608
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от TS Maryf Покажи съобщение
                          добре.Кажи от каде да си ги купя за 58лв.Защото аз не намерих,Или ако имат пети,нямат за 2.5 мотор.А и 58лв не е 2.5 мотор.Тук цената е доста нагоре.Имате ли тел. на Феро или контакт с него,за да се разберем?
                          На Илиенци, от централния вход на около 50 метра в лявата страна, или на около 100 метра преди разклона за Практикер Люлин на Сливница от дясно
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

С риск да бъда уплют,ще споделя с колегата как аз си сменям ремъка без пети.Отварям капаците и развивам по една пета на разпределителния вал,подлагам хартия от кутия цигари на петите,и ги стягам,след това си правя белези навсякъде и свалям ремъка,после слагам новия ремък,натягам го махам хартийките от петите правя проверка за всеки случаи на белезите който по рано съм направил и газ,лошото на този метод е че ако преди не е била зацепена както трябва така остава.
                            Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Не отричам че това може и да работи, но е твърде голям риск да мръдне нещо при петте вала който са намесени в зацепването и при галимацията с презацепването след това което ще е най - малкото и приятно нещо което може да се случи и дори той не си заслужава риска по мое мнение......но тва е моя преценка, тва че е възможно да се прави без пети е факт в крайна сметка, лично аз съм го правил на мой ТС в полеви условия, но на V6 не бих рискувал.......
                              Мога да дам пети за двигателите на 156-ца от 1.6 до 3.2 на някой да си ги ползва при нас на място или на такъв дето ми е изключително добър приятел, но да ги пращам насам и натам надали ще стане.......както някой знаят, имам лош опит в това отношение.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X