Известие

Collapse
No announcement yet.

Blow off

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Blow off

Преди няколко седмици на една среща на ОМВ-то забелязах, че някаква гумичка се подава от отвора на блоу офф-а...Колата не съм я карал много, а и не я напъвам много (за сега), та реално не знам дали това по някакъв начин оказва някакъв негативен ефект върху работата на мотора (загуба на бууст). Днес разглобих клапана и видях реално, че средния О-пръстен е скъсан...

Моля някой от по-запознатите да кажат, карайки така без този О-пръстен, случва ли се нещо негативно. Главно ме интересува дали от там изтърва бууст.

И, ако е проблем от къде мога да си купя такъв О-пръстен?
    Attached Files
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Преди няколко седмици на една среща на ОМВ-то забелязах, че някаква гумичка се подава от отвора на блоу офф-а...Колата не съм я карал много, а и не я напъвам много (за сега), та реално не знам дали това по някакъв начин оказва някакъв негативен ефект върху работата на мотора (загуба на бууст). Днес разглобих клапана и видях реално, че средния О-пръстен е скъсан...

Моля някой от по-запознатите да кажат, карайки така без този О-пръстен, случва ли се нещо негативно. Главно ме интересува дали от там изтърва бууст.

И, ако е проблем от къде мога да си купя такъв О-пръстен?

Успех с търсенето ако намери кажи от къде и на мене ми трябват поне 10 на да си имам

реално буст дръжи щото първата е здрава
    ако сложиш по дебел пръстен нищо няма да работи добре ,
    но като гледам концепциятя на направата на клапана , и нов да сложиш пак ще се скъса
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Аз ще ви намеря О-пръстени,въпроса е че темата май не е за тука...?
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
        Успех с търсенето ако намери кажи от къде и на мене ми трябват поне 10 на да си имам

реално буст дръжи щото първата е здрава
        ако сложиш по дебел пръстен нищо няма да работи добре ,
        но като гледам концепциятя на направата на клапана , и нов да сложиш пак ще се скъса
        Да ползвам темата, моя беше поблокирал уж нов, та правих е тая процедура, са мисля че тва дет ти са оплаквах за просвирване на турбината се опрай http://www.toyotagtturbo.com/forums/...nd+Clean+Guide

П.С. Жеката даде съвет по тилифона с кво да го намажа и мисля че са е ок.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

И в Хубата ли да няма?!
          sigpic

Comment

Working...
          X