Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ УВИСНА МИ ТАПИЦЕРИЯТА НА ТАВАНА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПОМОЩ УВИСНА МИ ТАПИЦЕРИЯТА НА ТАВАНА

Колеги имам АЛФА 145 взета е от Италия и наскоро ми увисна тапицерията на тавана.1 автотапицер ми даде цена 200лв,за труд и материали.Нормална цена ли е това( като цена на метьр плат е около 15лв.)и каде мога да намеря майстори които се занимават само с това нещо.Благодаря за всяка информация!!!

Много пари са ти поискали. Нормално е от 80 до 120 лв. Моят таван също е провиснал, но чакам да дойде пролетта и ще го претапицирам. 200 лв е безумно много.
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

дамм, и на мен ми се струва скъпичко
      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

200 чирки на носа да му поникнат на тоя и през две години по една да му минава!!! Нещастник
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

А пък според мен за качественно свършена работа си е добре цената На кой не му харесва да ходи да му потрошат всичките щипки и половината пластмаса и после да си има релефа на балканите над главата

Аз ви го казвам щот съм виждал как работят за 120лв и как работят за 160 - 180 лв
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Опрделено тавана е скъпо да се прави. То е като кожените салони, има и за по 1000 лв., ама ефекта е подобен на гадна тапицерия от Илиянци за 20 кинта.

Искай да видиш коли, които е правил

Comment

МЕРСИ ЗА МНЕНИЯТА И ВНИМАНИЕТО КОЛЕГИ

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
                Опрделено тавана е скъпо да се прави. То е като кожените салони, има и за по 1000 лв., ама ефекта е подобен на гадна тапицерия от Илиянци за 20 кинта.

Искай да видиш коли, които е правил
                Напълно съгласен!Ето още по темата:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 2%E0%ED%E0

А при добро желание с помоща на търсачката във форума можеш да научиш още по въпроса!Успех!
                Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                ------------------------------------------

Comment

АВТОТАПИЦЕРИ

Здравейте и от нас!
                  Искаме да ви препоръчаме две страхотни момчета, коити работят много качестевно. Става въпрос за автотапицери- тапицерията на тавана.
                  Открихме ги съвсем случайно, тъй като и ние имахме същия проблем- ALFA 145. За увиснал таван взимат 100лв като това е цената с демонтаж, момнаж и материали, с една дума всичко. Схемата е следната- отиваш и за 1 час ти свалят кората, след 2-3 дни отиваш да ти я поставят за около 2 часа, въобще културна работа.
                  Правят всичко от областа на автотапицерските услуги. На нас ни ушиха и щоричка за багажника- от кожа е + изтъркано на предна седалка и дупки от цигари на задна. Щоричката е 20лв, а другото 40лв.
                  Даваме ви и координатите им:
                  "Автоинтериор"
                  кв. "Гео Милев"
                  ул. " Христо Максимов" № 31
                  0885912258
                  0885912295
                  и ICQ- 482861727
                  ALFA 33 - Sport Wagon,1.4 I.E. - Boxer, 88 hp,`93 Ex'
                  ALFA 156 - Sport Wagon, 2,4 JTD - 136+hp, '00 Ex'
                  ALFA 159 - 2,4 JTDm - 200 hp
                  ALFA Brera - 2,4 JTDm - 200 hp

Comment

Колега ако имаш здрави нерви можеш да се справиш и сам.И мойта беше увиснала,и цял ден си играх с нея,но резултата е впечатляващ.2 метра тъмно сива кожа,резец,една кутия(1кг)лепило прома и си ти.При мен се получи перфектно,уникат стана бих казал и цялата анджиклама ми излезе около 30 лева.Успех
                    sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                    Ex...
                    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Ако става дума за 145, най-добрия, лесен и евтин вариант е да се намери таван от т.спарк или от по-новите 145, които са с вътрешен фейслифт.
                      Там тавана не е мек и дунапренов , а е твърд като кора и не провисва.
                      При мен това струваше 50 лева за таван и 1 час смяна

При 146 мисля , че положението е същото, но нека някой с 146 да каже.
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                      X