Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на дизелите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми ще я покажа - сега в неделя Че след няколко месеца мисля да я връщам и да я заменям за друга печка Това беше, за да се върнем по темата Та като върна бензиновата "резачка", ще отбележа още един глас тук - както искате, тихо и кротко. Но нито ще е тиха, нито кротка Ще чакам 150 бензинови к.с срещу моите 150 дизелови и тогава ще гледаме кой кого И секви аргументи от рода на " ма ти що имаш турбо" или " ма ти на колко оборота си" ще ги считам като " ма вие що биете негрите "
    147 1.6 TS

Comment

Прочел съм 145..... извиневам се на мрзеливия
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от lazy
        Ми ще я покажа - сега в неделя Че след няколко месеца мисля да я връщам и да я заменям за друга печка Това беше, за да се върнем по темата Та като върна бензиновата "резачка", ще отбележа още един глас тук - както искате, тихо и кротко. Но нито ще е тиха, нито кротка Ще чакам 150 бензинови к.с срещу моите 150 дизелови и тогава ще гледаме кой кого И секви аргументи от рода на " ма ти що имаш турбо" или " ма ти на колко оборота си" ще ги считам като " ма вие що биете негрите "
        На теб ти обещавам като направя жигулата да те изчеша там къде те сърби Ще е под 150 коня,ама после известно време теб няма да те сърби
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Говорете каквото искате срещу дизелите,ама прогресът с който вървят след 5-6год. ще подминат безините.Атова,че 2.4jtd при добро каране стига и до 7.5 извън градът е вярно.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

даже и по малко моита за 1100 километра един резервар сметаите колко :винк:
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Трябва да запишеме и едно 2.4JTDm....аз не мога да гласувам два пъти
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Трябва да запишеме и едно 2.4JTDm....аз не мога да гласувам два пъти
                И Киро не може да гласува два пъти - не е отбелязал 1,8 ВМ дизла на 33 -ката
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                X