Известие

Collapse
No announcement yet.

Прагове - боя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Средната цена на елемент е около 150лв...Да речем, че праговете ти ще ги сметнат като един елемент в най-добрия случай ще ти е 150лв всичко някой да ти ги пръсне, ако сам си ги правиш може би ще ти легне на едни 60-70лв за материалите и труда от теб...Така, че решавай колко пари си склонен да отделиш и до колко държиш на изпълнението
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Така или иначе постоянно ще са долу в л****та, и някакви дребни неща няма да се забелязват дори, смятам, че най-добре ще е аз да си ги пръсна. Някакви съвети да споделите как да го направя по-грамотно?
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Наистина е любопитно къде тонират боя и я затварят на спрей ?

Comment

По бегъл спомен, за боядисване на два прага ми взеха преди година 80 лв, като са боядисани добре и боята не се олюпи на първата автомивка.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
            Преди около 6 години отидох в първото видяно магазинче на Ломско Шосе, на което пишеше - тониране на автобои...Тогава ми трябваше боица за пежо 206 да пръсна едни мунинг вежди за фаровете - забъркаха ми боята и ми я дадоха на спрейче 200мл...

Сега не знам дали все още са там, но според мен чичко гугъл ще каже къде в наши дни ги правят тия услуги
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Когато се пръска с такъв спрей не се пръска веднага върху детайла защото при натискане на бутона понякога излитат едри капки, след като нанесеш боята и минат 10 минути напръскай отгоре с прозрачен лак, ако това няма да промени цвета по някакъв начин. Единствено трябва да се внимава да не се стече, затова пръскай детайлите в хоризонтално положение, ако е възможно.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                Пиротска и Константин Величков,цена на тониране и пълнене в спрей,25лв.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение

Пиротска и Константин Величков,цена на тониране и пълнене в спрей,25лв.
                  колко млл? миналата година за бяла боя 300 млл ми взеха 12 лв. странното на тази боя е, че като изсъхне може да я свалиш само с разредител
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Когато се пръска с такъв спрей не се пръска веднага върху детайла защото при натискане на бутона понякога излитат едри капки, след като нанесеш боята и минат 10 минути напръскай отгоре с прозрачен лак, ако това няма да промени цвета по някакъв начин. Единствено трябва да се внимава да не се стече, затова пръскай детайлите в хоризонтално положение, ако е възможно.
                    Много благодаря за ценните съвети, колега. Избрах си къде да отида да ми направят спрея и тези дни като се заформи някой хубав слънчев ден, в който не съм зает, ще действам и ще пиша какво е станало.
                    www.t-auto.bg

Comment

боята е скъпа...А ако решиш може да си поръчаш боя в спрей и да си ги боядисаш.
                      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                      156 1,8ТS-99 ......
                      EX
                      159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                        Така или иначе постоянно ще са долу в л****та, и някакви дребни неща няма да се забелязват дори, смятам, че най-добре ще е аз да си ги пръсна. Някакви съвети да споделите как да го направя по-грамотно?
                        Колкото и качествена боя да е в спрей ли е става на петна. спрея не е като пистолета и в края си пръска на едри капки. Освен това точно сивия свят се пръска най-трудно. Трябва да пръскаш точно под 90 градуса и много майстори по принцип дори и с качествен пистолет като чуят сиво и се изприщват.

Боята която ще купиш вероятно е на водна основа както всички които се продават сега. Важен е после и лака да е абсолютно прозрачен тъй като той също ще промени цвета. Добрите бояджии го вземат и това предвид когато ти правят цвета.

Ако тръгнеш сам да боядисвай с най-трудния цвят за боядисване и то със спрей ще се разочароваш тотално от резултата. Бъди сигурен в това.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Лошо..май ще ходя по бояджии да разпитвам за цени като гледам... препоръчайте някой за София?
                          www.t-auto.bg

Comment

Working...
                          X