If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С малкия талон не би трябвало да може. Идеята е освен да покажеш номера на рамата и да удостовериш, че си собственик на колата. Иначе ако ти открадна документите мога да си направя ключ за колата ти.
Точно така,другия вариант е да се свържеш с автора на темата Миро,той също ше ти свърши работа
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
мисля че това ще помогне на колегата цитат от меил които получих от ауто италия
Здравейте, При нас можете да поръчате ключ за Вашия автомобил. Цената на ключ без бутон за централно заключване е 299,26 лв. Цената на ключ с бутон за централно заключване е 406,44 лв Срокът за доставка е 14 дни,като при поръчка се заплаща 50 % авансово от стойността на заявените части. За обучението на ключа е необходима код карта,която струва 60,00 лв, в случай,че Вие не разполагате с такава. Оставаме на Ваше разположение за допълнителни въпроси.
... Цената на ключ с бутон за централно заключване е 406,44 лв .... За обучението на ключа е необходима код карта,която струва 60,00 лв, в случай,че Вие не разполагате с такава. ...
Преди около месец в eBay имаше заготовки за ключове (търговеца продаваше 4 или 5 броя ако не ме лъже паметта) на по GBP 35,00. Т.е. това което от Ауто Италия ти продават за 406.44 лв може да се закупи за GBP 35.00. Въпросната заготовка се дава на ключар да ти нареже зъбите, и после заедно с код картата всеки, който има съответният софтуер и техника, може да ти обучи ключа да се познава от автомобила. Така по груби сметки за около 100-тина лв. може да се направи цялата процедура, за която Ауто Италия искат 4 пъти по-висока цена!
Здравейте колеги. Имам проблем с ключа ми. Неми отключва централното като натискам бутона. Ходих по алармаджий и ми казаха че ключа ми си е загубил настройката или нещо такова. Дълго време нямах батериика в ключа и наскоро му сложих. Лампичката светва замериха го казват че работи но няма съвместимост с колата... АДЖАБА кой и каде може да ми го настрой по заводски му ? Благодаря предварително!
Моето предложение е че е най добре да си сложиш аларма или само модул към централното тъкмо ще си имаш 2 дистанционни. Може на ключа ти да му свети лампата но да не излъчва. + това каква е колата?
Замериха го и казаха че работи... просто от това че е било без батерия доста време си загубило настройката и трябвало да се кодира наново. Иначе колата е Алфа 145 1.9JTD. 2000г.
А каде мога да погледна за този 4 цифрен код ? някаде по ключа ли ще е ? еи сега ще го разглобя да разгледам
Няма да го намериш. Май не си чел нищо за тея неща.
кода го има на код карта която се дава при покупка на авомобила от магазина . След това е божа работа дали ще се запази тая карта или ще се загуби някъде . Можеш да си я поръчаш ама не е евтина. За това ти казах че е по добре да си сложиш допълнителен модул с 2 дистанционни и да си решиш проблема по рационално.
Дори и да се намери някой да ти извади кода , едва ли ще ти излезе по евтино от колкото модул и ще си с 2 дист.
Аз искам да си направя още 1 ключ за капата и имам под ръка чип от друга капа, та питането ми е може ли този чип да се обучи за моето ЕКУ или след като веднъж вече е обучен неможе да се променя запаметената информация?
ПП Пробвах указанията за Фиат/Ланча Code за обучаване с мастър ключа ама не става.
Аз искам да си направя още 1 ключ за капата и имам под ръка чип от друга капа, та питането ми е може ли този чип да се обучи за моето ЕКУ или след като веднъж вече е обучен неможе да се променя запаметената информация?
ПП Пробвах указанията за Фиат/Ланча Code за обучаване с мастър ключа ама не става.
Може да се обучи. за целта ти трябва Мастера + твоя работещ + другият чип сложен в ключ кото да завърта и с процедурата ще стане .
Стига чипа който имаш да е наистина от каппа
mod edit: Моля финансовия спор да го пренесете на ЛС!
Last edited by Kuker; d.m.y г., 22:59.
Основание: почистено
Comment