Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за пастиране на автомобила в Сливен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за пастиране на автомобила в Сливен

Здравейте колеги. Случайно да знаете в Сливен къде качествено пастират автомобили, че искам за Италфеста да я лъсна, че от зимата не съм я пипал. По принцип сам си я пастирам, но сега нямам никакво време. Излизам в 3.00 ч и се прибирам 17.00-18.00часа и няма как да си я направя сам за Феста. Ходих на 2 места, но ме е страх да им я оставя, не намирам отзиви за никоя автомивка.Цена която ми казаха е 50 и 60 лв. Единствено за качествено пастиране най наблизо до Сливен знам в Габрово (Десо) предполагам повечето от вас го знаят, но както казах времето ме притиска и сега не-знам какво да правя.
    Ако знаете някоя качествена автомивка дето пастират качествено кажете да им я оставя една вечер и на другия ден да я взема.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Мога да ти препоръчам един човек който лъсна моята преди един от фестовете. Стана кукла и цената беше повече от добра. 0879846686 - Илян се казва момчето. Ще останеш доволен стига да може да те поеме, щото по принцип има доста работа

Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07

Comment

на илиян сервиза е след базата на Росен Чанев (вторични сурвени), също така може да питаш и СТАСА-Стоимен с нисана слвия дето има.Живее улицата срещу Военна болница или в сервиза на мерцидес там е бояджия или на 0878177703 Стоимен.На ато мивките нищо не правят,само на бояджия.
      Last edited by дадин; d.m.y г., 17:57.
      '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
      '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
        на илиян сервиза е след базата на Росен Чанев (вторични сурвени), също така може да питаш и СТАСА-Стоимен с нисана слвия дето има.Живее улицата срещу Военна болница или в сервиза на мерцидес там е бояджия или на 0878177703 Стоимен.На ато мивките нищо не правят,само на бояджия.

Стоимен знае, ли че му раздаваш телефона насам-натам?
        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

и какво ако незнае ?

Comment

Благодаря ви момчета. Днес прибера ли се по навреме ще отида/звънна на въпросните г-да да видим какво може да направил в/у моята белисима.

И така и така я кажете кога ще тръгваме за Италфеста ?
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

лично аз все още незнам но има голяма вероятнос да дойда само за събота.

Comment

Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
                Това сервиза и автомивката след завода АТЕС ли е? Ходих там и ми казаха че няма човек с това име Илиян, иначе пастират коли
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Днес си пастирах колата на центъра при едно момче, стана перфектно много съм доволен и цената е супер.Момчето е бояджия намира се на ул.Граф Игнатиев продължаваш от номер 18-20 нагоре няма начин да не го видиш.
                  Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Working...
                  X