Известие

Collapse
No announcement yet.

въпросче за клапани???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпросче за клапани???

Колеги имам Алфа 145 1.4 boxer наскоро правих диагностика и установиха че при подаване на газ налягането е 2.0 вместо обичайното по каталог 3.0 бара.Причините за това са 2:бензиновата помпа или клапани-оказа се 2-рото,въпроса ми е: има ли начин да се продухат или рециклират или трябва да се купуват нови.Ако може как и каде ще е най-добре да отида??? Благодаря предварително за отделеното внимание

Кви клапани кви пет лева колега Как така от клапаните зависи налягането на бензина Или нещо не съм разбрал
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

мисля че колегата говори за дюзи
      Ако е така се свалят и се чистят в ултразвукова вана
      Такава вана има по сервизите,колегите от София ще ти кажат къде да отидеш
      Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Колегата говори за регулатора на налягането на бензина
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

колеги казвам ви какво ми казва майстора-че 2 клапана са запушени,не разбирам от тези неща за това моля вас за съвети

Comment

има вариянт да си намериш въпросните "клапани" втора употреба. за рециклиране не съм чувал.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
              има вариянт да си намериш въпросните "клапани" втора употреба. за рециклиране не съм чувал.
              Да има вариянт и да му ги подарят ма няма как да стане докато не е ясно точно кво е тва Може клапани да са и гърнетата
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Вервай ми колегата говори за регулатора на налягането на бензина и другото железо дето обира пулсациите, демфер един вид май се казваше, че ми искочи от кратуната
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

благодаря за съветите колеги ще поразпитам повече за тези клапани

Comment

Working...
                  X