Известие

Collapse
No announcement yet.

Zdraveite Kolegi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Zdraveite Kolegi

Zdreveite kolegi izvinqvam se za latinicata na koqto pisha no mi e razvalen FLexType na PC-to i ne moga da pisha na kirilica...
    imam edin vupros mojete li da mi kajete kakvo oznachava 220 SD Kakvo e SD ??
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

На какво е това 220

П.П. Има едно бутонче - "конвертирай на кирилица" в дясно като пишеш мнение щом не работи флекса
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

да извинявам се много ... сега го видях. Какво е автомобил. Просто ме интересува какво е като тип на мотора SD. Има ли значение.

Comment

На каква кола

Иначе има Rover 220 SD - дизелов
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Да точно за това става въпрос .. просто не исках да споменавам марката
          за него искам да питам какво точно означава това СД

Comment

На мен ми стана интерестно и се порових малко,разгледай това:

http://images.google.com/images?q=Rover%20220%20SD

http://info.autold.com/avto-rover_220-sd.html

Не се притеснявай,че в нашият форум се интересуваш за друга марка автомобил,ние сме сигурни и знаем,че италианските склуптори са -номер едно Но,повечето от нас са имали,имат и уважават и другите марки

П.П. Какво стана с желанието за модела 156
            Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
            ------------------------------------------

Comment

Ми желанието то си е желание дор си намерих много изгодна и в края на този месец ще ходя да си я вземам 2.4 JTD. Много съм щастлив. А отностно този роувър за който питам просто имаше едно момче което иска да идва с мен до Германия и гледаме тука в мобиле.де автомобили по евтини и ми вика има ли къде да разберем какво е това СД. ВИкам ще питам на едно място стига да не ми се разсърдят, че питам за други марки. Та за това питах за този роувър. А иначе алфата си е номер 1 ... Имах щастието да се возя на 156-ца ... Красота ... Влюбен съм в този автомобил.
              Така и не разбрах това чист дизел ли е или има нещо като турбо.
              Благодаря все пак за бързите отговори

Comment

Working...
              X