Значи несъм я карал от бая време и онзи ден реших да си купя спортен филтър за в кутията, та реших да отида с нея, е отидох, купих си филтъра, НО КОЛАТА НЕЩЕ да запали, даже не върти стартера, мига си на таблото скоростната кутия + червената лампичка за температурата на двигателя, което означава че е записала грешка през предходното движение на колата, с Бобо я изтествахме, грешката е 1601 - това което намерих е че нещо ми се ебава екуто, има грешка във комуникацията, изтрихме я , НО пак си я има тая грешка. А грешките за скоростната кутия са 17ХХ, така че тази е някаква компютърна, а и на тестера написа някакви глупусти - че колата е на 7-ма скорост и други подобни, губеше връзка тестера с компа ....
Та въпроса ми е къде да я закарам и дали във Ванто ще могат да й помогнат, като се има впредвид че в БГ има не повече от 4-5 либра като мойта и във Ванто едва ли са се занимавали с такава досега??
Какво да я правя??
Та въпроса ми е къде да я закарам и дали във Ванто ще могат да й помогнат, като се има впредвид че в БГ има не повече от 4-5 либра като мойта и във Ванто едва ли са се занимавали с такава досега??
Какво да я правя??
Comment