Известие

Collapse
No announcement yet.

проблемче с либрата ;(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблемче с либрата ;(

Значи несъм я карал от бая време и онзи ден реших да си купя спортен филтър за в кутията, та реших да отида с нея, е отидох, купих си филтъра, НО КОЛАТА НЕЩЕ да запали, даже не върти стартера, мига си на таблото скоростната кутия + червената лампичка за температурата на двигателя, което означава че е записала грешка през предходното движение на колата, с Бобо я изтествахме, грешката е 1601 - това което намерих е че нещо ми се ебава екуто, има грешка във комуникацията, изтрихме я , НО пак си я има тая грешка. А грешките за скоростната кутия са 17ХХ, така че тази е някаква компютърна, а и на тестера написа някакви глупусти - че колата е на 7-ма скорост и други подобни, губеше връзка тестера с компа ....

Та въпроса ми е къде да я закарам и дали във Ванто ще могат да й помогнат, като се има впредвид че в БГ има не повече от 4-5 либра като мойта и във Ванто едва ли са се занимавали с такава досега??

Какво да я правя??

Колега, за съжеление какво да ти пиша

Мога само да ти каза...Бог да ти е на помощ
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

колега

требва ти представител на ланча эа българия там ще я оправият

Comment

намерих проблема - снощи докато я дърпахме до вкъщи се опитваше да върти, ама нямаше акумулатор, а сега като се раздрусаш мигат всички лампички по таблото и един приятел ми каза че е лоша маса, закачихме една маса на двигателя и ОО чудо - запали
        Сега съм й свалил акумулатора и съм го дал да ми го заредят и ще прегледам коя маса се ебава с мене

Comment

аз ти казах, че най-вероятно е прекъсната връзка на кабел някъде...

Не либрата не знам как са, но най-вероятно е някоя от масите отпред при роговете и гредата....те са едни кутийки, на срещата една такава я показвай на Бобо.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

засега си пуснах една временна маса от акумулатора до матора, ама ще потърся къде се е прее*ала

Comment

Working...
            X