Известие

Collapse
No announcement yet.

Добавка Gold Eagle - откъде във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добавка Gold Eagle - откъде във Варна

Колеги, доскоро тезидобавки, по конкретно само червената капачка и малка разфасовка, се намираха чат-пат в бензиностанциите на ОМW, но последният път проверих в 3 от тях и не успях да открия
    Някой случайно да е виждал по други бензиностанции да се предлагат? Знам, че в София ги има по Еко-елда БС, но тук по нашите Еко-елди не са ги чували даже

Благодаря предварително на от отзовалите се от името на мойто ЖТД
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Днес на 3-тата бензиностанция ОМВ (тази с автомивката до автогарата) успях да намеря червената капачка:

За останалите видове не бяха и чували дори. Доставчикът въобще не си правел труда да ги зарежда
    _______
    146 JTD - ex

Comment

Е да разчитаме тогава да те видим в събота на Лука в пълно рацерско снаряжение
      Alfa Romeo GT 2.0 JTS
      Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
      Fiat Brava TD100

Comment

Първоначално публикувано от sudo
        Е да разчитаме тогава да те видим в събота на Лука в пълно рацерско снаряжение
        Аз ше дойда да стоя на запален двигател на паркинга, че ако някой от рейсърите има нужда да се сгрее, да поседна да се порадва на топлинката от печката...тя за друго не става
        _______
        146 JTD - ex

Comment

Сега вече с тая добавка си ОК, очакваме да си сложиш и филтър за твърди частици и обещаваме само при теб да се топлим
          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

таакаа е сложи тои 15'' и сега е много висок - не стаа за рацер, че мноо въздух му влаа отдолу и губи сцепление при >60 км/ч.
            Иначе преди от воле правеше 0-100 (ако ги стигне - попътен вятър, спускане 25% + и т.н ) за нема и 17.8 сек.

колкот до добавката - имам 200-300 мл в багажника - щ'и я дам - требе ти стигне до нова година - нали харчи 4/100
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

а ква е идеята зад тази добавка?
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                а ква е идеята зад тази добавка?
                http://www.goldeagle.com/dieselpower/products.htm

коя от сите? е чети то си пише коя за кво е.

бтв от самовнушение усещам, че има разлика с и без добвка ... така беше и с Редекс и с Голд Еагле.
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

бе то четох аз
                  сите свалят разхода
                  само дето некий дигат мощността същевременно

та мисълта ми беше отвъд рекламните простотии правят ли нещо?
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                    бе то четох аз
                    сите свалят разхода
                    само дето некий дигат мощността същевременно

та мисълта ми беше отвъд рекламните простотии правят ли нещо?
                    па мойта връви некак по-добре с тях.

за разхода е смешно - той толкова зависи от тежеста на десния крак, кибиченето в задръствания и карането предимно студена(в моя случай), че ... ако някой реши да пести пари от нафта с добавки с кеф ще го разочаровам.

сипи па кажи и ти - нема ти падне джоба от 10 лева.

Comment

За бензинките е преебавка - ама за дизелите и от Петко и от Киро съм чувал , че е добре с тая добавка. Петре пробвай - тя една туба доста км ще те изкара.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                        таакаа е сложи тои 15'' и сега е много висок - не стаа за рацер, че мноо въздух му влаа отдолу и губи сцепление при >60 км/ч.
                        Иначе преди от воле правеше 0-100 (ако ги стигне - попътен вятър, спускане 25% + и т.н ) за нема и 17.8 сек.

колкот до добавката - имам 200-300 мл в багажника - щ'и я дам - требе ти стигне до нова година - нали харчи 4/100
                        Няма да стигнат 2-300 мл - тея 15-ки са адски широки - 195/55/15 и разходът ми вече гони 6/100 . А на лято не ми се мисли с 205 ширина

...бтв от самовнушение усещам, че има разлика с и без добвка ...
                        Това може да е било преди и след да ти се пре*бе деботомерът

Иначе не ставам за рацер, щото двг-то ми си трепери по рождение... не от ТС-паркинсон
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy

...бтв от самовнушение усещам, че има разлика с и без добвка ...
                          Това може да е било преди и след да ти се пре*бе деботомерът

Иначе не ставам за рацер, щото двг-то ми си трепери по рождение... не от ТС-паркинсон
                          па я не сам я виждал със здраф за да ти кажа кво е било преди.

Comment

Working...
                          X