Известие

Collapse
No announcement yet.

клубната мивка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• клубната мивка

някой да е ходил на клубната мивка да обясни къде е тва чудо
    че последния път като се пробвах и нещо не я намерих пък нали уж работела до 0000 часа
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Дай идея къде е това че колата ми е кална на цвят Имам още 1 час в София да го оползотворя
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Черни връх 117?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

точно там
        автомивка блясък
        то си пише ама докато намеря къде

Comment

Па аз ти казах, че знам къде е ама ти не реагираш.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

освен да организираме групово миене тези дни

Comment

Първоначално публикувано от търтей
              Лошо няма, само гледай да не изпуснеш сапунчето, че ще станеш мускетар!
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Аз в неделя най-после се престраших да си измия колата сам на ОМВ покрай един познат - само пароструйка, без гъба, колкото да падне прахолякът. Докато беше мокра изглеждаше супер, та отидох да пия кафе. Като се върнах обачееее Цялата на петна като неква хиена, мен ме напуши на смях, диванетата от мивката и те се разхилиха, голям джумбиш
                Обаче вече съм въоръжен с гъба и силиконов... ъъъ.. бе тва там за подсушаване - има 'ляб в таа работа, че даже и фън

Comment

Първоначално публикувано от bass
                  Аз в неделя най-после се престраших да си измия колата сам на ОМВ покрай един познат - само пароструйка, без гъба, колкото да падне прахолякът. Докато беше мокра изглеждаше супер, та отидох да пия кафе. Като се върнах обачееее Цялата на петна като неква хиена, мен ме напуши на смях, диванетата от мивката и те се разхилиха, голям джумбиш
                  Абе аз моята през ден я минавам на водоструйката на ОМВ и не съм имал такива петна
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                    Абе аз моята през ден я минавам на водоструйката на ОМВ и не съм имал такива петна
                    Е тва е щото знаеш кво правиш и го правиш редовно, за разлика от мен - не е виновна пароструйката

Comment

Я свирни кога че аз мислех днес да ходя да я мия моята,на ОМВ-то
                      Ма ако искаш дръни
                      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от bass
                        Обаче вече съм въоръжен с гъба и силиконов... ъъъ.. бе тва там за подсушаване - има 'ляб в таа работа, че даже и фън
                        Е те и на мен ми се смееха на времето - моя колата на ОМВ - отивам на среща тя изсъхнала и на петна - СМЯХ
                        Сега свикнах и по принцип си ме кефи да я мия.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

аз викам събота следобед да се организираме да идем да ни ги мият - а ние тъкмо мое и кафенце да ударим

Comment

Редовно я минавам на ОМВ...от Алфата се бях научил перфектно да я минавам, защото пеше черна, сега обаче ми е по-лесничко - сребърното е супер цвят
                            www.facebook.com/workshox

Comment

аз викам събота следобед да се организираме да идем да ни ги мият - а ние тъкмо мое и кафенце да ударим

може, ако я изкарам от бокса до тогава (дееба и дефицитните съединители дееба). Ако не, поне за кафето мога да се включа, еле ако някой ме вземе от х-л Хемус.
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Working...
                              X