Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде се намира горивния филтър на алфа 156 1,8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги това с филтъра е доста спорна тема , но май последно горивен филтър ИМА!
    Аз си купих нов да си го сменя, майстора каза, че 156ицата няма такъв, но след като се поразрових по няколко форуми стигнах до истината
    Филтър има! Но той е част от горивната помпа, която пък се намира в резервоара и не се сменя!

Ето две снимки:

Comment

До истината са стигнали много преди теб виж кво сме писали и - филтър няма Има една цедка Ако твърдиш че филтър има покажи ми го гледам смел си да извадиш сондата от резервоара сега разглоби и извади и помпата дето си показал на снимката
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бобо, надценил си ме малко, не съм чак толкова смел
        снимката не съм я правил аз, а я намерих в един форум, където твърдяха че има филтър...

Иначе аз за разлика от повечето колеги си признавам, че нищо не отбирам от механиката на автомобила, а съм само шофьор

и затва изчетох кой какво е писал из форумите, а на снимката посредата в сондата се вижда нещо като филтър.... а и е логично да има....

та не знам, но и да има и да няма всички са единодушни, че не се сменя! Което от където и да го гледаш е един разход по-малко :P

Comment

Филтъра е самата сонда.Вътре е конструирана така че всичките батаци падат на дъното и остават там.
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
            Филтъра е самата сонда.Вътре е констоирана така че всичките батаци падат на дъното и остават там.
            Зна4и след 10 години експлатация да о4акваме нови видове в резервоара така ли?
            Lexus IS200

Comment

Working...
            X