Здрасти колеги, имам един специфичен проблем, на празен ход (паркинг, светофар) има едно леко треперене в цялото купе, даже и на волана се усеща. Преди месец ходих на диагностика всичко си е в норма въздух, бензин, температура на ДВГ, ламбдата имаше записана грешка ама след изчистване не я вдигна пак, само едно ми остана като съмнеж: миналата година сложих едни "Шампион"-и ама тука чета че NGK или Denso били правилните за TS, та дали да не ги сменя с едно Denso Iridium? А и къде могат да ми проверят кабелите? Или някакви други идеи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи и кабели проверка
Collapse
X
-
Отиди при Галин с/у Метро,той ще ти каже всичко за свещите ти и за кабелите,при мен беше същия проблем,смених ги и сега е добре колицата.Мисля че вземаше 10 или 15 кинта за доагностикатаHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Е баш Галин ми каза "мооожеби .... свещите ...." аз затова питам тук, ако някой е имал същия проблем как го е оправил? Макар че той (Галин) само Бош може да ми продаде, а това не ме устройва.Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
Fiat Brava TD100
Comment
-
И мойта 2 седмици беше като спънат кон с бензин от Лукоил, заредих от Еко-то и се оправи. Все пак проблема със свещите остава, като си намерил Дензо тънко, сменяйAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Аз също смених свещи. Сложих Denso Iridium и Denso Platinium.
Старите ги смених - NGK по каталог (останах леко изненадан като ги извадиха, че са точно NGK), изглеждат много, много добре и нямах оплаквания от тях, но отдавна си бях решил да ги сменя за да съм по-сигурен.
Ако искаш обади ми се - ще ти ги дам да пробваш с тях - ако ти решат проблема - поне ще си сигурен, че свещите ти са Проблема, ако не ще я мислим. И свещите и кабелите са си цифра та според мен, дай първо да проверим от тях ли е наистина.ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
Най-добре е да пробвате - както ти казва Тиното, за да си сигурен. Все пак наще свещи не са ефтини2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Свърши тя, смених ги, ама не беше резултата който очаквах, сега си имам резервни шампиониСега като покарам ще видя какъв е резултата в дългосрочен план, разход, как бяга ... като направя 200-300 км пак ще пиша.
Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
Fiat Brava TD100
Comment
Comment