Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте добър сервиз за диагностика на предница в Габрово

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръчайте добър сервиз за диагностика на предница в Габрово

Здравейте, колеги може ли да ми препоръчате добър сервиз за да ми диагностицират предницата на Алфа 156 в Габрово, понеже ходих в един такъв сервиз смениха ми доста работи по предницата а колата продължава да си потропва, а монтьорът гледа и ми казва че неможе да намери проблема от къде е.

И вече ми писна да ходя и да сменям разни работи на сляпо доверие а после проблема да си продължава да го има..

Мерси предварително на отзовалите се.
    Without heart we would be mere machines

Здравей,обяснявам къде да отидеш.От гарата продължаваш посока колелото по главния,на следващата пешеходна пътека завиваш на дясно(на ъгъла има зеленчуков магазин),продължаваш 20-тина метра навътре и на ъгъла има сервиз,по принцип там пълнят климатици и правят стенд.Отиваш там и търсиш Павел по прякор пожарната и му казваш,че аз съм те пратил(алфиста от Ауто Хит) и му обясняваш проблема.Той ще го отстрани.Той си има на представа от италианки и главно Алфа Ромео и с него обменяме опит относно Алфите.
    Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
    Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Мерси, колега
      Without heart we would be mere machines

Comment

Първоначално публикувано от kudev Покажи съобщение
        Мерси, колега
        Ако някой още има номера на този човек , ще съм много благодарен. Утре ще правя оглед там и ми се иска някой специалист по италианките да и хвърли поглед.

Comment

Working...
        X